Cine este și cu ce se ocupă soțul Matildei Pascal Cojocărița: "Împărțim cu drag fiecare zi a vieții"

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cu ce se ocupă soțul Matildei Pascal Cojocărița. Ștefan Cigu și Matilda Pascal Cojocărița formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Artista recunoaște că a avut noroc în dragoste și se simte o femeie norocoasă alături de soțul ei. Ștefan Ciugu și Matilda Pascal Cojocărița sunt căsătoriți de 30 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă soțul Matildei Pascal Cojocărița. De 30 de ani, artista trăiește o poveste de dragoste alături de Ștefan Cigu, cel de-al doilea soț al său. Matilda Pascal Cojocărița și partenerul ei au urmat studiile la Conservator la 40 de ani, alături de copiii lor.

matilda pascal cojocărița si sotul eimatilda pascal cojocărița si sotul ei

Cine este și cu ce se ocupă soțul Matildei Pascal Cojocărița. Cântăreața de muzică populară s-a căsătorit prima dată în 1980, cu Ioan Cojocărița, cu care are un fiu, pe Alin Pascal. După divorțul de acesta, Matilda Pascal Cojocărița s-a recăsătorit cu Ștefan Cigu.

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară. Fiul ei, Alin Pascal, i-a dăruit încă un nepot: „Botezul va fi…' / EXCLUSIV

Citește și:Ce relație a fost, de fapt, între Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu: „Elena a făcut crize de gelozie zile întregi”

Citește și:Dan Negru susține introducerea religiei, ca materie la Bacalaureat: „Nu vă condamnați copiii. Iisus ne cere să trăim ca el”

Citește și:Monica Gabor refuză să mai vorbească cu Irinel Columbeanu: „I-am trimis mesaje, dar nu mi-a răspuns'. Ce relație are afaceristul cu fiica lor

Cine este și cu ce se ocupă soțul Matildei Pascal Cojocărița

Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai apreciare artiste de muzică populară din România. De 30 de ani formează un cuplu cu Ștefan Cigu și au o relație frumoasă. Ștefan Cigu este și el un artist consacrat, fiind unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din Bistrița Năsăud. Soțul Matildei Pascal Cojocărița este dirijor al ansamblului profesionist „Dor Românesc' din Bistrița.

De asemenea, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu formează un cuplu și pe scenă. Cei doi au urmat studiile la Conservator, alături de copiii lor. „Am fost studenți la 40 de ani și am simțit ce înseamnă să stai pe treptele facultății cu caietul, plin de emoții, să îți vină rândul la examene',  a mărturisit arista, într-un interviu mai vechi. 

Cum s-au cunoscut Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu

Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu sunt căsătoriti de 30 ani. Pasiunea pentru muzică a fost cea care i-a adus împreună, cei doi cunoscându-se la concertele la care erau invitați. Artista a declarat că a fost nefericită în prima căsnicie, iar acum este foarte fericită cu actualul ei soț.

Când ne întâlneam în țară, la diverse concerte, Ștefan sau Fane, cum îi spunem noi, mă privea cu o undă de admirație, de mă făcea să simt că sunt puternică, frumoasă și talentată. Mai târziu, m-am dus la bărbatul care mă iubea și mă ocrotea! Când Fane mi-a deschis ușa casei lui, am știut, în sfârșit, că frumusețea nu-mi mai aduce necazuri. Am fost atât de nefericită în timpul primei căsnicii, încât nu mai credeam că exista dragoste și oameni fericiți. Nu credeam că mi se va întâmpla să dau peste un bărbat care să mă iubească, să mă facă să mă îndragostesc din nou. Viața mea s-a schimbat cu totul de când l-am întâlnit pe Fane',  a povestit artista. 

Matilda Pascal Cojocărița: „Mi-am găsit marea trăire și marea chemare”

Ștefan Cigu a devenit soțul Matildei Pascal Cojocărița, iar artista și-a găsit liniștea multor dorită alături de acesta. Cei doi s-au mutat împreună la Bistrița-Năsăud, iar împreună se bucură de cei trei copii. Artista are un fiu din prima căsătorie, iar violonistul are un băiat și o fată din căsătoria anterioară.

„Nu mi-am găsit doar marea dragoste, mi-am găsit marea trăire, iubire, marea chemare. Exact ceea ce mi-a lipsit am găsit lângă el și de aceea este nemaipomenit. El este omul lângă care am reușit să fac tot ce mi-am propus și împărțim cu drag fiecare zi a vieții', mai spune Matilda Pascal Cojocarita, potrivit kanald.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton