Greșelile pe care le fac femeile când vor să pară mai atrăgătoare în ochii bărbaților

 Calin Maria Bianca
.

Greșelile pe care le fac femeile când vor să pară mai atrăgătoare în ochii bărbaților. Cel puțin o dată ai încercat să ieși în evidență în fața bărbatului pe care-l plăceai. Ei bine, multe dintre noi facem asta, însă pentru a nu o da în penibil este bine să ținem cont de o serie de reguli. Iată ce nu trebuie să facă și cum să eviți greșelile prin care te poți face de râs în fața tururor, nu doar a celui pe care vrei să-l cucerești.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Multe femei încă sunt de părere că un machiaj strident, o ținută sexy și o privire seducătoare pot da pe spate orice bărbat. Ei bine, în ziua de azi lucrurile nu mai stau deloc așa. Adevărul este că standardele s-au schimbat, iar sexul masculin așteaptă acum mult mai mult de la o femeie. Nu se mai poartă machiajul excesiv la un prim date și nici ținutele de club sau extrem de vulgare.

Citește și: Ce reprezintă stema României

Citește și: La cât timp după naștere îți poți relua activitatea sexuală

Dacă privim statisticile din ultimii ani, bărbații sunt mult mai atrași de femeile simple, care știu să vorbească și au standardele înalte. Prin urmare, dacă și tu vrei să cucerești pe cineva care ți-a stârnit interesul de ceva timp, acum este momentul. Trebuie să ai grijă însă să nu faci greșelile pe care noi le vom enumera mai jos. Cu siguranță dacă urmezi aceste sfaturi, ai toate șansele să-i atragi atenția!

Greșelile pe care le fac femeile când vor să pară mai atrăgătoare în ochii bărbaților

Ei bine, prima dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile când vor să atragă atenția unui bărbat, este să se machieze excesiv. Acestea fac tot ceea ce știu din arta machiajului pentru a-și scoate în evidență trăsăturile frumoase. Totuși, de multe ori o dau în cealaltă extremă și bărbații ajung să le spună că sunt mult mai frumoase naturale. Într-un fel se simt bine, însă pe de altă parte sunt deranjate că munca lor nu a fost apreciată.

Nu doar machiajul excesiv este o greșeală, ci și hainele extrem de sexy și mulate. Niciunui bărbat nu-i place ca cei din jur să se holbeze la partenera lor și la formele ei. Prin urmare, o ținută extrem de sexy și mulată o poți purta în dormitor și nu la o primă întâlnire, fiindcă poți să-i lași o impresie neplăcută despre tine.

Femeile tind să se lase așteptate, însă o pot da în bară cu acest gest

De cele mai multe ori, femeile au tendința de a se lăsa așteptate de către bărbați la o întâlnire. Totuși, nimănui nu-i place să aștepte prea mult, mai ales când aveați deja o oră stabilită. În acest fel, femeile riscă să pară neserioase în ochii partenerului și îi pot face să își piardă din atracția pe care o au față de ele.

Dacă optezi pentru un machiaj simplu și rafinat, o ținută serioasă și totodată cu multă feminitate, ai multe șanse să ai o bilă albă în fața bărbatului pe care vrei să-l cucerești. De asemenea, ai grijă să fii gata la timp și să nu îl lași să aștepte. Mai mult decât atât, respectă codul bunelor maniere și vorbește doar despre ceea ce vorbesc doi oameni când vor să se cunoască mai bine. Nu trebuie să-i spui tot trecutul tău și nici să-l introduci în familia ta din primele minute împreună.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton