Cine este Shift. Tot ce nu știi despre artistul prieten cu Connect-R

 Laciu Andreea
.

Cine este Shift. Numele lui real, din buletin, este Gabriel Mihai Istrate, dar a devenit cunoscut cu numele lui de scenă. Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, dar puțini cunosc mai multe detalii despre viața lui privată, fiindcă este un tip destul de discret.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Shift a decis în anul 2008 să pornească pe un drum solo în muzică, iar munca lui l-a dus pe căile succesului. Perseverent și determinat, a devenit unul dintre artiștii apreciați de publicul de la noi. Pe lângă banii făcuți din muzică, a bifat și apariții la TV, poate cea mai memorabilă fiind participarea în emisiunea Asia Express, alături de Connect-R.

cine-este-shift-1cine-este-shift-1

Cine este Shift

Shift, pe numele său real Gabriel Mihai Istrate, s-a născut în data de 21 aprilie 1983 și este în vârstă de 39 de ani. Este originar din Galați și este foarte discret când vine vorba despre familie sau viață personală. Are o soră, pe nume Sorina, de care este foarte apropiat. Se numără printre fondatorii trupei Ilogic, care a apărut în anul 1998. Zece ani mai târziu, în anul 2008, a continuat pe cont propriu în muzică.

Cine este Shift. Și-a luat pseudonimul Kreuzet și a lansat melodia „Prea devreme”. În aceeași perioadă, a produs și albumul „Acelash – E bine rău”, s-a mutat în București și a început să colaboreze cu Kontrol Room Studio @Sahia Film.

Creațiile sale au fost puse la la dispozitia unor artisti ca Besa (Albania), 361Grad (Elvetia), Roxy Rocks, Andreea Antonescu, Sylvie, K1, Dariela, Alexandra Stanciu si Lavinia, potrivit catmusic.ro. Tot el a pus bazele grupului de producție Midiots și colaborează cu Urban Records atât ca artist, cât și ca producător.

Citește și: În ce relații sunt Shift și Connect-R, după participarea la Asia Express

Citește și: Anamaria Prodan, imagine emoționantă cu fiul ei, Bebeto. Ce mesaj i-a transmis impresara:„Universul meu…'

Citește și: Connect-R și Shift, criticați de fosții colegi din Asia Express: „Nu și-au dat interesul”

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka. Prezentatoarea TV a spus ce crede despre soția lui Cabral: „Părerea mea'

Cum a ajuns să ia numele Shift

În anul 2010, Gabriel Mihai Istrate a renunțat la numele de scenă Kreuzet și și-a luat pseudonimul Shift. În acel an și-a mărit portofoliul și a avut mai multe colaborări pe parte de producție: cu Puya, Bere Gratis, DJ Osaka, SRG si Sylvie. Dou ani mai târziu, în 2012, a lansat iesa „Viața-i de vină’, în colaborare cu George Nicolescu, care îmbină două stiluri muzicale diferite. A dat lovitura cu mesajul piesei, iar rezultatul a fost unul senzațional.

Cine este Shift. În anul 2013, a urmat o nouă colaborare de succes, cu Marius Moga, când au lansat ingle-ul Sus pe toc’. A fost unul dintre hiturile anului și a strâns milioane de vizualizari pe YouTube, fiind difuzat la radio și TV. În același an a avut o colaborare cu Paula Seling, pentru piesa Arde’. În anul 2014, a făcut senzație în finala Vocea României. Au urmat alte colaborări fabuloase de-a lungul anilor, cu Andra, Andreea Bănică sau Adda.

Shift și Connect-R se cunosc de 16 ani

Cine este Shift. Cei doi sunt foarte buni prieteni și se cunosc de aproape două decenii. Au decis să formeze o echipă și să plece împreună în emisiunea Asia Express – Drumul Împăraților. Din păcate însă, nu au rezistat prea mult timp în competiție.

„O să iau cu mine o poză cu Hagi și asta sigur o să mă ajute la autostop. E imposibil să nu ne înțelegem cu ei. Avem speranță că în unele seri vom găsi chiar și o pensiune sau un hotel la care să stăm’, susțineau cei doi artiști, înainte de Asia Express.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton