Cine este Laura Mușuroaea. Este mamă singură și vlogger de beauty

 Laciu Andreea
.

Cine este Laura Mușuroaea. Era elevă în ultimul an de liceu atunci când a început să devină tot mai atrasă de domeniul beauty. Habar nu avea atunci că avea să devină una dintre cele mai de succes vloggerițe din acest domeniu de la noi din țară. În prezent, și-a continuat cariera din mediul online și este și mamă singură, după ce s-a despărțit de fostul ei partener de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Culmea, în adolescență era o fire băiețoasă, atât ca atitudine, cât și ca stil. Însă, Laura a făcut pictură, iar apoi a descoperit comunitatea de beauty din străinătate, iar așa a devenit și ea pasionată de acest domeniu. Era anul 2010 atunci când a pornit propriu-zis proiectul de pe Youtube, iar acum este încă în topul celor mai urmărite vloggerițe de beauty din România.

laura-musuroaea-9laura-musuroaea-9

Cine este Laura Mușuroaea

Laura Mușuroaea este una dintre cele mai vechi creatoare de conținut din domeniul beauty din România. Dincolo de cariera ei de succes, frumoasa vloggeriță, în vârstă de 31 de ani, are o responsabilitate imensă și în viața personală. În data de 21 august 2018, venea pe lume băiețelul ei, pe nume Matti.

Din păcate însă, povestea de iubire dintre Laura și Alex, tatăl micuțului, a ajuns la final. Cu toate acestea, s-au despărțit cât se poate de civilizat, iar acum se ocupă amândoi cât pot de mult de Matti. Atunci când nu stă cu tatăl lui, băiețelul mai este îngrijit și de bonă, dar și de bunica din partea mamei.

Citește și: Totul despre Laura Mușuroaea. Vloggerița ne-a răspuns tuturor curiozităților

Citește și: Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată. Afaceristul va deveni tată a doua oară: „Avem multe de trăit împreună”

Citește și: Laura Mușuroaea a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul vloggeriței

Citește și: Fiul Larisei Udilă a împlinit un an și va fi botezat azi: „A venit toată familia să îi cânte la mulți ani!”

Cum l-a cunoscut pe Alex

Cine este Laura Mușuroaea. Tot internetul a adus-o împreună cu tatăl copilului ei. Se pare că simțul umorului de care a dat el dovadă a cucerit-o iremediabil la acel moment.

'Ne-am cunoscut online, dintr-o joacă. Eram la petrecerea lui Costin (n.r. nașul copilului). Prietenii mă băteau la cap să vorbesc cu diverși tipi, pentru că eram singură. Așa că au început să scrie de pe contul meu. Alex s-a prins că râdem de el și a intrat în jocul nostru. Cumva, pe parcursul discuției, ne-am dat seama că avem, într-adevăr, lucruri în comun și am început să vorbim serios.

Mă făcea mereu să râd în hohote, vorbeam foarte mult, eram foarte apropiați și, deși el nu vrea să recunoască, a fost foarte romantic încă de la început. El spune că l-am cucerit cu atitudinea mea pozitivă, pentru că el nu credea că există oameni așa veseli și buni până să mă cunoască„, a dezvăluit ea.

Cine este Laura Mușuroaea. „Primul sărut a fost că între doi adolescenți, timid și drăguț. Iar declarația de iubire aș putea spune că la fel. Noi ne-am aprins foarte repede la începutul relației și am trăit cu Alex o a doua adolescență, cu fluturi în stomac, săruturi timide, ținut de mână și declarații „stângace'. Poate că de aceea am și ales să fim împreună pentru totdeauna', a completat Laura Mușuroaea pentru Perfecte.ro, când încă forma un cuplu cu Alex.

Cu ce se ocupă Laura Mușuroaea

Cine este Laura Mușuroaea. În afară de munca de vlogger de beauty, influencer și content creator, în prezent ea încearcă să își investească banii într-o afacere, cu ajutorul căreia să îi și înmulțească. De asemenea, ea nu refuză nici invitațiile televiziunilor, fiind deschisă pentru orice provocare.

„Sinceră să fiu, încerc acum să dezvolt un magazin de cosmetice, sustenabile, vegane, bio și așa mai departe. Abia am început anul trecut în decembrie și mai am mici planuri. Mă gândeam inclusiv la ideea de a merge la un reality-show, dar vedem”, a dezvăluit Laura Mușuroaea, pentru Click.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton