Cine este Robert Andrei Dobre de la Casa Iubirii. E antreprenor

 Borcilă Andreea
.

Cine este Robert Andrei Dobre de la Casa Iubirii. 7 băieți și 7 fete vor să-și întâlnească jumătatea în cel mai recent reality-show matrimonial, de la Kanal D. Printre participanți, se numără și Robert Andrei Dobre, fiind convins că-și va găsi sufletul pereche la emisiunea de dating. Află cu ce se ocupă Robert Andrei Dobre! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Robert Andrei Dobre de la Casa Iubirii. Robert Andrei Dobre este unul din cei 14 concurenți care participă la Casa iubirii, cel mai recent reality-show matrimonial de la Kanal D. La fel ca ceilalți colegi de-ai lui, Robert Andrei Dobre speră să o întâlnească pe femeia visurilor sale și să-și întemeieze o familie. 

robert-andrei-dobrerobert-andrei-dobre

Cine este Robert Andrei Dobre de la Casa Iubirii. Robert Andrei Dobre are 34 de ani și locuiește în București. Are gânduri serioase în ceea ce privește emisiunea de dating. Tânărul este cel mai mare dintre colegii lui și se prezintă ca fiind un bărbat grijuliu, sincer și fidel. Un defect ar fi acela că este impulsiv. 

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii:„Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România'

Citește și: Sarah, fiica Anamariei Prodan, replică dură pentru Reghe:”Te faci din ce în mai mult de râs”

Citește și: Alex Bodi a fost plasat din nou sub control judiciar. Avocatul afaceristului:„Se va judeca și…'

Cine este Robert Andrei Dobre de la Casa Iubirii

Cine este Robert Andrei Dobre de la Casa Iubirii. Robert Andrei Dobre s-a înscris la emisiune pentru a-și găsi jumătatea. Un scop ar fi acela să-și întâlnească femeia visurilor lui și cu care să se căsătorească. Tânărul consideră că știe să respecte o femeie și este partenerul perfect de cursă lungă. 

„Despre mine pot spune multe, dar varianta scurtă este că sunt perfect. Sunt perfect pentru relații lungi și stabile fiindcă iubesc din tot sufletul.

Respect persoana de lângă mine și sunt foarte atent cu ea. Fetelor, ce vă puteți dori mai mult?', a precizat Robert Andrei Dobre de la Casa iubirii, scrie Kfetele.ro.

Cu ce se ocupă Robert Andrei Dobre de la Casa iubirii 

Andrei Robert Dobre locuiește în București și este antreprenor. Are totodată gânduri serioase cu aleasa inimii lui. 

„Cu siguranță vreau să plec de aici într-o relație”, i-a spus el Andreei Mantea.

Una dintre cele mai mari calități ale lui Robert Andrei Dobre este că nu are măsură atunci când iubește. Nu-i plac relațiile de scurtă durată, iar după ultima sa experiență romantică eșuată, tânărul antreprenor își dorește o fată care să-i ofere stabilitate. Totuși, un defect ar fi felul lui impulsiv. 

„Sunt un pic impulsiv, cam grăbit, dar în același timp am o inimă mare. Mi s-a reproșat că sunt impulsiv, doar atât. Sunt all-in în ceea ce înseamnă o relație, sunt foarte romantic, romantic la extrem', a mai spus Robert Andrei Dobre. 

Întrebat care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut pentru o fată, Robert a menționat despre o cerere în căsătorie. Din păcate, spune el, nu a fost să fie. Chiar dacă, în trecut, a avut mai multe experiențe romantice, nu a reușit să-și găsească o parteneră potrivită și pentru el. 

În plus, tânărul recunoaște că nu-i este greu să lase pe cineva să-i bucure sufletul. 

„Sunt o persoană foarte iubitoare. Mă atașez foarte repede de cineva', a spus Andrei Robert Dobre de la Casa iubirii, potrivit Wowbiz.ro.

Când se difuzează Casa iubirii de la Kanal D 

Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

Andreea Mantea a explicat că va fi cu ochii pe concurenți, pentru a se asigura că participanții respectă regulamentul.

„E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca „tutore, pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Cu toţii vor trebui să ţina seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate', a spus Andreea Mantea.

După debutul emisiunii la TV a fost lansat și spin off-ul acesteia, „Culisele iubirii’, o producţie cu un conţinut exclusiv şi complementar show-ului „Casa iubirii’. Prezentatoarea de la „Culisele iubirii’ e Bianca Comănici, fostă concurentă Puterea dragostei.

„Imediat după Casa iubirii rămâneți alături de mine în „Culisele Iubirii'. Sunt Bianca Comănici și împreună vom afla secrete bine păstrate, povești incredibile și dezvăluiri despre iubiri neîmpărtășite, totul alături de personaje importante din viața concurenților. În curând la „Culisele Iubirii', pe canalul de YouTube WOWnews.', spune Bianca Comănici în promo-ul emisiunii „Culisele Iubirii', a precizat Bianca.

Sursă foto: Wowbiz, Kfetele, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton