Cine este prima soție a lui Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Tânăra a fost deputat PSD

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este prima soție a lui Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Ilinca Vandici s-a despărțit de soțul ei, Andrei Neacșu, cei având și un fiu pe nume Zian. Vedeta de la Kanal D nu este însă prima tentivă de căsătorie a soțului Ilincăi Vandici. Andrei Neacșu a fost prima dată însurat cu Alexandra Corina Bogaciu, fost deputat PSD. Acest mariaj a durat doar trei luni, iar gurile rele au speculat că motivul ar fi fost infidelitatea afaceristului. Iată mai multe detalii despte fosta soție a lui Andrei Neacșu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este prima soție a lui Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Mariajul dintre Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, se află într-un moment de cumpănă și pare că nu mai este cale de întoarcere. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a anunțat recent separarea de Andrei Neacșu, tatăl copilului ei. Soțul Ilincăi Vandici este fiul viceprimarului comunei Tunari, Alexandru Neacșu. Andrei a devenit un om de afaceri foarte înstărit și, înainte să devină soțul Ilincăi Vandici, a fost căsătorit cu Alexandra Corina Bogaciu. Mariajul nu a durat mai mult de trei luni, iar motivul ar fi fost infidelitatea lui Andrei Neacșu, potrivit unor speculații. Iată cine este și cu ce se ocupă, în prezent, prima soție a lui Andrei Neacșu!

alexandra-corina-bogaciualexandra-corina-bogaciu

Cine este prima soție a lui Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au despărțit, după un mariaj de aproape șapte ani, însă puțini știu că prima soție a afaceristului a fost Alexandra Corina Bogaciu. Prima soție a lui Andrei Neacșu, Alexandra Corina Bogaciu, are 34 de ani și a fost deputat PSD, între 2016 și 2018, când a demisionat din partid. Mariajul dintre Andrei Neacșu și prima lui soție, Alexandra Corina Bogaciu, nu a durat decât trei luni, iar motivul ar fi fost infidelitatea bărbatului.

Alexandra Corina Bogaciu s-a născut pe 18 martie, 1989, și este originară din Voluntari. Prima soție a lui Andrei Neacșu este absolventă de studii medii și a lucrat ca operator de calculator la firma deținută de tatăl său, notează voxbiz.ro.

Citește și: Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. A mai fost căsătorit o dată și are afaceri în imobiliare

Citește și: Ce mesaj a primit Ilinca Vandici de la Anamaria Prodan, după ce a anunțat că se desparte de Andrei Neacșu: „Ești…”

Citește și: Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: „Am încercat îndelung să ne salvăm relația, dar…'

Potrivit bugetul.ro, pe listele Biroului Electoral Central, Alexandra Corina Bogaciu ea apare cu ocupația director marketing' și profesia economist'. La vârsta de 22 de ani, prima soție a lui Andrei Neacșu, ea a reușit să își cumpere o locuință de 244 mp în Voluntari, fiind proprietarul exclusiv al imobilului.

În 2019, Alexandra Corina Bogaciu Pro România, partidul lui Victor Ponta, nota la vremea aceea Hotnews.ro.

Ilinca Vandici a anunțat separarea de soțul ei, Andrei Neacșu

Andrei Neacșu și Ilinca Vandici s-au căsătorit în urmă cu șase ani, iar cei doi au părut a fi cuplul perfect. Aceștia au devenit și părinții unui fiu, pe nume Zian, iar Ilinca Vandici și Andrei Neacșu se declarau foarte fericiți împreună. Din păcate, Ilinca Vandici a anunțat că se desparte de soțul ei, Andrei Neacșu, prin intermdiul unui mesaj oficial pe rețelele de socializare.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungă reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere.

Este o perioadă dificilă în care avem nevoie de liniște. Avem nevoie de înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în toți acești ani… În toate momentele care au marcat viața noastră profesională și personală„, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton