Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. A mai fost căsătorit o dată și are afaceri în imobiliare

 Mirea Roxana
.

Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate, după aproape șapte ani de căsnicie. Cei doi au împreună un băiat, pe Zian, iar prezentatoarea tv a fost cea care a anunțat separarea de tatăl fiului ei. Iată cu ce se ocupă Andrei Neacșu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au decis să meargă pe drumuri separate după șapte ani de căsnicie. Prezentatoarea TV a postat recent un mesaj pe rețelele de socializare, în care anunța separarea de tatăl fiului ei. Vedeta de la Kanal D nu a dezvăluit motivul despărțirii de Andrei Neacșu, dar a subliniat că trece printr-o perioadă grea. Iată cine este fostul partener al Ilincăi Vandici!

i3-3i3-3

Cine este Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici. Povestea de dragoste dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu începea în 2016, iar un an mai târziu cei doi s-au căsătorit. Rodul iubirii lor este Zian, în vârstă de șase ani. Spre surprinderea multora, căsnicia celor doi a luat sfârșit. Andrei Neacșu a mai fost căsătorit cu Alexandra Corina Bocagiu.

Citește și:Ce mesaj a primit Ilinca Vandici de la Anamaria Prodan, după ce a anunțat că se desparte de Andrei Neacșu: „Ești…”

Citește și: Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: „Am încercat îndelung să ne salvăm relația, dar…”

Citește și:Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a împlinit 4 ani. Cum arată micuțul Alexandru acum: „Minunea asta îmi umple sufletul de bucurie”

Citește și:Theo Rose abia acum a început pregătirile pentru nașterea fiului său: „Vine copilul și nu am unde să-l pun”

Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici

Andrei Neacșu și Ilinca Vandici s-au despărțit după aproape șapte ani de căsnicie. Andrei Neașcu are o carieră înfloritoare în domeniul imobiliar și câștigă sute de mii de euro de pe construirea și vinderea apartementelor. Pe de altă parte, fostul partener al Ilincăi Vandici are și un trecut amoros fascinant. Acesta s-a iubit cu Andreea Tonciu și Anda Adam, cu care a avut relații de scurtă durată.

În plus, Andrei Neacșu, fostul partener al Ilincăi Vandici, a mai fost căsătorit înainte de a-și uni destinul cu cel al prezentatoarea TV. Acesta a fost căsătorit cu Alexandra Corina Bocagiu, fostă deputată PSD Ilfov. Cei doi au fost împreună mai bine de trei ani. În anul 2015, s-au căsătorit, iar la trei luni de la nuntă, au divorțat din cauză că Andrei Neacșu a fost infidel, potrivit wowbiz.ro. Andrei Neacșu este pasionat de sport și a practicat kickboxing și este luptător MMA.

Cum s-au cunoscut Ilinca Vandici și Andrei Neacșu

În urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici a povestit cum l-a cunoscut pe tatăl fiului ei. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au întâlnit în 2015, declarând că între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere.

Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa.Nu-l cunoşteam, nu ştiam nimic despre el. Mi-a plăcut la prima vedere, nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, e nevoie de ceva mai mult ca să iubeşti.”, a declarat vedeta.

De asemenea, Andrei Neacșu a declarat că a perceput-o pe Ilinca Vandici ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume. „M-a cucerit cu zâmbetul şi strălucirea ei.„Cerera în căsătorie a fost una specială. Andrei Neacșu a cerut-o de soție pe Ilinca Vandici la ziua sa de naștere, în fața a 200 de invitați. „De ziua lui s-a întâmplat, la o petrecere cu vreo 200 de oameni; în fața tuturor, a luat microfonul și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui… Noi ne-am cunoscut în iunie, de ziua mea, iar el m-a cerut în căsătorie în ianuarie, de ziua lui. Nu mi-am imaginat că vrea să mă ceară de soție la acea petrecere', ne-a spus Ilinca Vandici. Pe 23 iulie 2017 a venit pe lume fiul lor, Zian.

Ilinca Vandici a anunțat despărțirea de Andrei Neacșu

Ilinca Vandici, 36 de ani a anunțat despărțirea de soțul ei, Andrei Neacșu, 33 de ani. Prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! a dezvăluit că s-a separat de tatăl fiului ei. Ilinca Vandici a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care dezvăluie că ea și Andrei Neacșu locuiesc separat, iar Zian, fiul lor, locuiește împreună cu ea.

„Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru!

Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă, după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el cu iubire și susținere. Este o perioadă grea în care avem de nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală„, a fost mesajul publicat de vedeta tv pe rețelele sociale

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton