Cine este Piticu. Ionuț Dumitru a fost colegul lui Smiley, în trupa Simplu

 Laciu Andreea
.

Cine este Piticu. Ionuț Dumitru, așa cum se numește în buletin, a fost colegul lui Smiley în trupa Simplu. La fel ca iubitul Ginei Pistol, și Piticu s-a făcut băiat de casă. Este căsătorit și a devenit și părinte de două ori. Cu toate că formația s-a destrămat, el a mai apărut la TV. Mai mult decât atât, chiar a câștigat și trofeul Splash! Vedete la apă în primul sezon.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Trupa Simplu a fost una dintre cele mai iubite ale anilor 2000. După destrămarea formației, unii membri au fost mai vizibili, precum CRBL sau Smiley, în timp ce alții, precum Piticu, și-au văzut mai discret de viață. Cu toate acestea, Ionuț Dumitru nu o duce deloc rău. Are o afacere profitabilă și o familie foarte frumoasă.

cine-este-piticu-3cine-este-piticu-3

Cine este Piticu

Piticu, adică Ionuț Dumitru, s-a născut la Pitești în data de 2 aprilie 1980. Are 42 de ani și a activat în trupa Simplu în perioada 2000-2011. Și-a continuat cariera de dansator, iar acum are propria lui școală de dans, unde le predă celor mici din misterele acestei meserii. Artistul și soția sa au făcut nunta sâmbătă, 27 mai 2017.

Cine este Piticu. „Când am văzut-o prima oară în rochia de mireasă am spus WOW. E foarte frumoasă. E superbă. Cum îmi doream eu să fie. Mă bucur că e în viața mea și că a ieșit în calea mea. Suntem vecini de bloc, ne-am întâlnit după aproape 15 ani. E cea mai frumoasă zi din viața noastră și ne dorim ca petrecerea să iasă cum ne dorim noi', a povestit fostul coleg al lui Smiley, după ce s-a căsătorit, conform Libertatea.ro.

Citește și: Piticu de la Simplu, tată pentru a doua oară. Ce sex are bebelușul

Citește și: Denisa Filcea a postat o imagine cu fiica ei și a stârnit un val de reacții. Ce a pățit: „Nu credeam că va veni și ziua în care…'

Citește și: Îți aduci aminte de CRBL, de când făcea parte din formația Simplu? Ce s-a întâmplat cu foștii lui colegi

Citește și: Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie, la 43 de ani: „Prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani'

Are două fetițe

Cine este Piticu. În data de 21 septembrie 2015 s-a născut prima lui fetiță, iar anul trecut a venit pe lume cea de-a doua fetiță a cuplului.

În luna mai, la sfârșitul lui mai (n.red. voi fi tată). Tocmai ieri am fost la consult cu soția și ne-a zâmbit mereu. O să am două fetițe, îi dai seama ce fericit o să fiu. Noi ne-am dorit foarte mult să facem o fetiță, mai mult și-a dorit Dariana, fetița noastră, are 5 ani acum. Acum o pregătim să nu fie geloasă, vedem când se va întâmpla. Mămica este foarte bine, este mult mai bine decât la Dariana. Dacă Dumnezeu vrea să mai facem încă unul și încă unul, atunci mai facem', a declarat Ionuț Dumitru la TV, anul trecut.

A avut o relație cu Magda Pălimariu

Cine este Piticu. Magda Pălimariu și Ionuț Dumitru au avut o relație frumoasă timp de aproape 4 ani. Din păcate însă, povestea lor de dragoste a ajuns la final din cauză că nu mai aveau destul timp unul pentru celălalt.

Nu a fost un eveniment care a apărut brusc şi nici nu a fost o decizie luată în pripă. Se pare că programul încărcat pe care l-am avut atât eu, cât şi Ionuţ, în ultimii doi ani, ne-a făcut să ne petrecem mult timp separat şi, încetul cu încetul, relaţia s-a erodat. Cu puţin timp în urmă, am avut o discuţie în care am luat decizia că e mai bine să ne separăm.

Locuiam împreună, dar acum fiecare poate să stea în casa lui. Relaţia s-a erodat în timp, programul încărcat nu ne mai permitea să petrecem mult timp împreună, astfel că ne aşteptam ca situaţia să ajungă în acest punct. Sigur că este un moment trist pentru amândoi, dar a fost o despărţire fără lacrimi sau certuri', a povestit Magda Pălimariu în trecut, în exclusivitate pentru Libertatea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton