Cine este Codruța Filip. Este căsătorită cu Valentin Sanfira

 Laciu Andreea
.

Cine este Codruța Filip. Frumoasă foc și extrem de talentată, a devenit una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Asta deși a urmat niște studii care nu au nicio legătură cu acest domeniu. S-a căsătorit cu Valentin Sanfira, dar momentan au făcut doar cununia civilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Codruța și Valentin fac o echipă perfectă acasă, dar și la TV. Cei doi au avut succes cu „Dragoste și aventură”, rubrica prezentată împreună pe Antena 1. Chiar dacă au fost obligați de pandemie să își anuleze de două ori planurile pentru cununia civilă, nu își pierd speranța că vor reuși până la urmă. Mai mult decât atât, după nuntă vor să facă și un copi.

cine-este-codruta-filip-7cine-este-codruta-filip-7

Cine este Codruța Filip

Numele ei complet acum este Codruța-Elena Sanfira Filip, după ce s-a căsătorit cu Valentin Sanfira. Provine dintr-o familie pasionată de muzică și a fost mereu sprijinită de cei dragi când a venit vorba despre carieră. A urmat cursurile Liceului Pedagogic „Vasile Lupu', din Iaşi. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din București, apoi și-a continuat specializarea în același domeniu, printr-un master în Dreptul Universitar, conform Kfetele.

Cine este Codruța Filip. A lucrat și ca manechin pentru o faimoasă casă de modă, a cântat ca solistă în formația „Codree”, apoi a fost angajată în funcția de consilier al vicepreşedintelui Curţii de Conturi, din Bucureşti. Însă, puțini știu că ea visa la o altă carieră în copilărie, nu la cea de artistă de muzică populară.

Citește și: Valentin Sanfira și Codruța Filip și-au anulat nunta pentru a doua oară: „Nu ne interesează ce vorbește lumea”

Citește și: Cu ce se ocupa Monica Gabor, la începutul relației cu Irinel Columbeanu: „Ar râde lumea de mine, dar…'

Citește și: Cântăreața Codruța Filip, șocată de reacțiile acide, după ce a câștigat un post în Ministerul Sănătății: „Nu este posibil!”

Citește și: Octavia Geamănu a dat în judecată Antena 1, după ce a fost scoasă de la Observator: „Merg în continuare în redacție'

Cine este Codruța Filip. „În clasa a X-a, în liceu, mi-am dat seama că profesia de cadru didactic, pe care mi-o doream, nu mi se potrivește pentru că nu am suficientă răbdare cu copiii și pentru că la Liceul Pedagogic trebuie să faci practică. Când am început să merg pe la grădiniță am zis nu, nu e de mine. Trebuie să mă reorientez spre altceva. Și am zis OK, fac muzică, îmi place foarte tare„, și-a amintit artista.

Cine este Codruța Filip.„Am vrut să dau admitere la Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă din Brașov, la secțiunea de Piloți militari. În ziua probei medicale, trecusem toate evaluările, dar mai era o evaluare, și anume, la spate, la coloana vertebrală. (…) A zis: „Respins!”. Mi-a spus să vin anul următor. Și aia a fost. Mama s-a bucurat foarte tare, în sufletul ei, cu un singur copil, fată pilot militar nu ar fi vrut. (…) Atunci, am ales să dau la Facultatea de Drept. Am intrat și… restul e poveste, a mai povestit ea pentru Click.

Cum l-a cunoscut pe soțul ei

Cine este Codruța Filip. Codruța și Valentin Sanfira și-au unit destinele în fața legii, dar nu se tem de amânarea nunții. Se iubesc și acum la fel de mult, așa că așteaptă cu nerăbdare ziua în care își vor spune jurămintele și în fața Domnului. Cei doi s-au cunoscut chiar în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Cine este Codruța Filip. 'Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nicio șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic.

M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: «Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!». Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: «Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?»' a declarat Valentin Sanfira, soțul Codruței Filip, la Kanal D.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton