Cine este Paul Theodor Niță de la Mireasa. A fost căsătorit

 Raiciu Adriana
.

Cine este Paul Theodor Niță de la Mireasa. 17 concurenți au pășit în casa Mireasa, cu gândul de a-și întâlni jumătatea. Unul dintre băieții din sezonul 6 este Paul Theodor Niță, care a fost căsătorit și a trecut printr-un divorț dureros. Iată ce se știe despre el, dar și ce așteptări are de la persoana iubită!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Paul Theodor Niță de la Mireasa, sezonul 6. 9 fete şi 8 băieţi au venit cu sufletul deschis în competiţie, dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi întâlni sufletul pereche. George Cornel Ciubotaru, Cosmin Munteanu, Valentin Harle, Rustem Sebaidin, Stavăr Viorel Cosmin, Andrei Alexandru Grădinaru, Giorgio Ionuț Buzoiu și Paul Theodor Niță au acceptat să facă parte din sezonul 6 de la Mireasa, toți având același scop.

nita-paul-theodornita-paul-theodor

Cine este Paul Theodor Niță de la Mireasa, sezonul 6. Paul Theodor Niță de la Mireasa, sezonul 6, a pășit încrezător în competiție și speră că își va găsi liniștea alături de o tânără din competiție, după ce a trecut printr-un divorț dureros. Iată cu ce se ocupă Paul Niță în viața reală, dar și ce se știe despre el!

Citește și: Cine este Raluca Preda de la Mireasa.Studiază la Oxford

Citește și: Alin și Cosmina de la Mireasa s-au căsătorit.Primele imagini de la starea civilă

Citește și: Margherita de la Clejani, prima apariție la o petrecere, după ce a fost atacată pe stradă.Cine a însoțit-o

Citește și: Andreea Esca a izbucnit în lacrimi, la TV. Ce surpriză i-a pregătit Cătălin Măruță:'S-a hotărât să ne facă să…'

Cine este Paul Theodor Niță de la Mireasa

Cine este Paul Theodor Niță de la Mireasa, sezonul 6. Paul Theodor Niță are 29 de ani și s-a născut în Călărași. De cinci ani, s-a mutat în Constanța, alături de mama și tatăl vitreg. Absolvent al Facultății de Agronomie, Paul a făcut practică pe perioada studiilor și a lucrat în Anglia.

Cucerit de posibilitățile din străinatate, după terminarea facultății a ales să muncească tot acolo, la o
fabrică de scaune pentru avioane. Ceea ce l-a adus în țară a fost nunta cu fosta soție, de care a divorțat la
începutul anului 2022.

Paul Theodor Niță de la Mireasa, sezonul 6, a fost căsătorit timp de doi ani și jumătate, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Femeia care i-a jurat ca îi va fi alături până la sfârșitul vieții i-a spus că nu se mai regăsește în căsnicie și ar fi cerut o pauză. După două săptămâni de separare, concluzia a fost
de neclintit: divorțul.

„Cât am fost însurat mi-a plăcut foarte mult, ne-am înțeles chiar perfect, nu ne-am certat niciodată. Nu știu ce s-a întâmplat în ultima lună și… aia a fost.”, spune Paul Niță.

A avut trei relații serioase

Concurentul de la Mireasa, sezonul 6, recunoaște că a înșelat în trecut, însă a avut parte și de relații serioase. Una dintre ele a durat doi ani și jumătate, a doua a durat cinci ani, iar cea de-a treia, cu fosta soție, patru ani și jumătate.

Totodată, a mai mărturisit faptul că nu mai are sentimente pentru fosta soție și se simte pregătit pentru o nouă etapă din viața lui.

Ce își dorește la o femeie

Paul Theodor Niță spune că nu-l interesează aspectul fizic la o femeie, însă își dorește ca aceasta să știe neapărat ce vrea de la viață.

„Aș dori pe cineva care știe ce vrea de la viață, să mă iubească, să avem câteva lucruri în comun. Nu aș vrea să fie mai înaltă decât mine, nu aș vrea să fie nici mai plinuță decât mine. Să fie o fată comunicativă, să fie matură, să fie glumeață.”, declară Paul Theodor Niță.

A intrat în concurs alături de bunica lui

Părinții lui s-au despărțit atunci când Paul avea doar doi ani, iar mama lui s-a recăsătorit. A ținut totuși legătura cu tatăl biologic, care locuiește în Călărași. Deși ține foarte mult la cea care i-a dat viață, concurentul de la Mireasa a decis să pășească în emisiune alături de bunica lui din partea tatălui, în vârstă de 71 de ani.

Rămâne de văzut, însă, dacă Paul Theodor Niță își va găsi jumătatea sau nu la Mireasa, sezonul 6.

sursă foto- Comunicat de presă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton