Cine este Bia Khalifa. Câte clase a terminat fosta iubită a lui Sișu

 Dumitrache Laura
.

Cine este Bia Khalifa. Bia Khalifa se numără printre cei 12 concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Blondina a devenit cunoscută după ce a participat la un celebru show de la Antena 1. Ulterior, a avut o relație cu un artist celebru din România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bia Khalifa, pe numele său real Bianca Niculai, a apărut prima dată pe micul ecran la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Tânăra de 22 de ani a prezentat un număr de roast în fața juraților, a lui Cheloo, Mihai Bendean și în fața Deliei, îmbrăcată în măști de protecție. Bia a fost invitată în mai multe emisiuni de televiziune de la Antena 1 și de la Antena Stars.

bia khalifabia khalifa

Cine este Bia Khalifa? Iată mai multe informații despre ea. Bia Khalifa a atras atenția și cu meseria sa, una pe care unele persoane o consideră nepotrivită. Dar acest lucru nu o face să fie mai putin mândră de ea. De asemenea, Bia este o persoană transparentă, motiv pentru care nu a ascuns niciodată că are numai 8 clase.

Citește și: Bia Khalifa, goală la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.S-a dezbrăcat complet, în fața băieților

Citește și:Bia Khalifa, fostă concurentă la iUmor, bătută de iubit:„Am o stare de şoc'

Citește și:Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite'

Citește și:Maria și Liviu de la Mireasa, față în față după divorț, în direct, la TV:„Mi se pare un străin'. Tânăra a venit însoțită de noul iubit

Cine este Bia Khalifa

Bia Khalifa este un personaj controversat pe scena mondenă din România. A apărut prima dată la TV alături de Dani Mocanu, cu care susține că ar fi avut o relație de doi ani. În vârstă de 23 de ani Bia Khalifa, pe numele său real Bianca Niculai, a declarat că a trăit o experiență de neuitat alături de manelist. S-a născut în Bistrița, în anul 1997 și are 1.68 m.

Tânăra a participat la emisiunea iUmor, unde și-a făcut apariția într-o ținută sumară, un halat sexy și a reușit să își acopere zonele intime doar cu maști de protecție. Bia a declarat că are doar 8 clase, dar acest lucru nu deranjează.

Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă.Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă’a povestit Bianca.

Bia Khalifa a avut o relație cu Tudor Sișu

Bia Khalifa a avut și o relație cu artistul Sișu, dar relația lor nu a durat prea mult. Blondina s-a cuplat cu un alt bărbat, mai putin celebru, dar care ar fi bătut-o grav. Atunci, Bia a ajuns de urgență la spital. Bianca face frumoși din muzică, dar și din contul de Only Fans, acolo unde fanii plătesc abonamente lunar și îi aduc în jur 5-1000 de euro lunar.

Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic. Ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, ceva ce se poate simți și atât. Totul este roz pentru că abia începe relația.Așa e la început. Totul e roz, atâta timp cât distanța aia este păstrată. Există o distanță pe care trebuie să o păstrezi, dacă vrei ca lucrurile să fie OK. ‘a declarat Bia Khalifa despre relatia cu Sisu.

Bia Khalifa participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cine este Bia Khalifa. Bia Khalifa este una dintre cele 12 celebrități care participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' 2022, emisiune ce va începe curând la PRO TV. Înainte de a pleca, a spus motivul pentru care a acceptat participarea la un show de supraviețuire.

Traumele mele cu gândacii. Mai bine spun că sunt gândaci mari, de Republica Dominicană decât gândaci de bucătărie fake. Asta m-a determinat. Plus că mă plictisesc, de ce să nu merg? Au nevoie de o figură feminină frumoasă în emisiune!', a spus Bia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton