Cine este Patrick Deac, concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Pe ce concurentă a pus ochii

 Laciu Andreea
.

Cine este Patrick Deac. Primul concurent care a intrat în casa băieților de la Casa Iubirii este decis să cucerească o fată din competiție cu zâmbetul lui. Se descrie drept încrezător în forțele proprii, curajos, carismatic și vorbăreț. Simte că se poate integra rapid și cu multă ușurință în mediile noi, că este suficient de prietenos și de calm încât să facă față cu succes oricărei situații neprevăzute, care poate să apară în show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Patrick Deac, concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Vrea o parteneră care să fie mai mare și mai matură decât el, care îl poate învăța lucruri noi în relația lor. O fostă relație a eșuat din cauza crizelor lui de gelozie, dar acum este decis să nu mai repete aceeași greșeală ca până acum. Deși visează din copilărie la o iubită blondă, a avut parte până acum doar de partenere brunete.

patrick-deac-0patrick-deac-0

Cine este Patrick Deac

Patrick Daniel Deac are 22 de ani. Este din Timișoara și a fost referent firmă de pază, chiar la compania deținută de tatăl lui.

„Sunt Patrick. Până de curând am lucrat la firma de securitate a tatălui meu. Dar, cum principala mea armă este zâmbetul, m-am gândit că mai bine m-aș folosi de ea la Casa Iubirii. La pachet cu zâmbetul vine și ceva experiență din care am învățat că într-o relație nu trebuie să fii gelos. Acum mă văd alături de o femeie mai matură, de la care să învăț lucruri noi.

Nu foarte multe, de aceea sunt aici. (n.r. câte inimi a furat până acum) Sper, cât mai multe, după emisiunea asta. Am învățat foarte multe lucruri. Am avut de pierdut când am fost foarte gelos și am avut de câștigat când nu am mai fost. Am fost gelos pentru că eram prea mic și ea probabil era prea mare pentru mine atunci. Eu aveam vreo 17-18 ani atunci și ea era mai mare ca mine cu 4-5 ani.

Citește și: Cine este Nona Rusu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. A fost căsătorită în Dubai

Citește și: Cine este Bianca Iacob, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Fostul iubit a înșelat-o

Citește și: Cine este Cristina Dănilă, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Este studentă la Drept

Citește și: Cine este Mihaela Homa, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Lucrează la un hotel

Adică aveam o competiție non-stop. Am pierdut-o fiind foarte gelos. În weekend, prefera să iasă ea în oraș, o sunam de multe ori. Aici sunt cu alte arme, pe lângă zâmbet. Vreau să vină totul de la sine, nu vreau să îmi fac o strategie. Clar vreau să fie mai matură decât mine, ca să am ce să învăț, să plec cu lecțiile învățate din emisiunea asta. Deocamdată vreau să spun doar mai matură, nu vreau să punem preț pe aspectul fizic sau… Că nu pot spune că îmi plac brunetele, blondele și… Nu pot.

Toată viața mea mi-am dorit să am o iubită blondă, să iubesc o femeie blondă și am avut parte numai de brunete. Deci, probabil că aici, în Casa Iubirii, voi găsi acea blondă pe care o caut de mic. Nu am o problemă cu tatuajele. Am două. Am o inițială dintr-o fostă relație, B de la Bianca. Eu când iubesc, iubesc cu tot sufletul. Face parte din trecutul meu. Îmi place Bianca din sezonul 1, se încadrează în tiparul meu de femei', a dezvăluit Patrick Deac, la intrarea în Casa Iubirii.

Cine sunt concurenții din sezonul 2

Ei sunt concurenții din Casa iubirii, actualul sezon: Nona Rusu, Bianca Iacob, Mihaela Homa, Cristina Dănilă, Emma Grumăzescu, Bianca Mitroi, Natalia Nigai, Robert Chirescu, Marinel Hotca, Andrei Sandu, Alexandru Lucan, Marian Radu Nițu, Ionuț Alexandru Stoica și Patrick Deac.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton