Cine este Natalia Mateuț. Tot ce nu știi despre fiica lui Dorin Mateuț

 Laciu Andreea
.

Cine este Natalia Mateuț. Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, dar și fiica unui nume greu din istoria fotbalului autohton. Tatăl ei este nimeni altul decât Dorin Mateuț, fost câștigător al Ghetei de Aur, în perioada în care încă juca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că numele acesta a ajutat-o, cu siguranță, să se facă remarcată, frumoasa șatenă s-a menținut apoi pe sticlă prin forțele proprii. A fost dintotdeauna pasionată de jurnalism, iar visul i s-a îndeplinit în cele din urmă. Pe lângă rolul de prezentatoare de televiziune la Antena Stars, vedeta mai bifează uneori și apariții în diverse show-uri.

cine-este-natalia-mateut-3cine-este-natalia-mateut-3

Cine este Natalia Mateuț

Natalia Mateuț s-a născut la București, în data de 17 decembrie 1990. Are 31 de ani, o înălțime de 1,70 m și o greutate de 53 de kilograme, conform Știri Directe. Este o foarte bună vorbitoare de limba spaniolă și a absolvit cursurile Liceului Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes.

Cine este Natalia Mateuț. Cea mai mare realizare a mea este că de la 20 de ani, am 31, lucrez în televiziune. Am avut și am continuitate. Am terminat jurnalismul, de mică mi-am propus să fac asta, o fac cu mare drag și mă bucur că pot să fac zilnic ceea ce mi-am dorit de mică și încerc să devin din ce în ce mai bună, a declarat prezentatoarea, pentru Click.ro.

Citește și: Natalia Mateuț s-a afișat cu noul iubit! Cine este și cum arată bărbatul

Citește și: Diana Gureșoaie a fost externată din spital, după ce era să-și piardă piciorul. Cu se simte acum:„Sunt imobilizată la pat'

Citește și: Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit: „Relația noastră a fost relaxată până la un punct”

Citește și: Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ce mesaj i-a transmis iubita prezentatorului TV: „Te iubește mama Dali”

Unde a lucrat Natalia Mateuț

Cine este Natalia Mateuț. Fiica lui Dorin Mateuț a dat dovadă de multă ambiție și s-a menținut de mulți ani pe micile ecrane. A lucrat inițial ca asistentă TV, apoi a apărut de mai multe ori în emisiunile regizate de Mihai Bendeac la Antena 1. Ulterior, a ajuns să aibă propriile emisiuni la Antena Stars, în trustul Intact.

În prezent, este alături de Andrei Ștefănescu la cârma emisiunii Showbiz Report. De asemenea, vedeta a bifat și apariția în calitate de concurentă în emisiunea Splash! Vedete la apă, unde s-a descurcat onorabil.

Cine este iubitul ei

Cine este Natalia Mateuț. După ce a pus punct unei relații după un an și jumătate, frumoasa prezentatoare s-a reorientat destul de rapid și și-a refăcut viața alături de bărbatul cunoscut sub numele de scenă Mahony.

Acesta este unul dintre cei mai apreciați DJ de muzică tehno din România, iar melodiile ei au ajuns și peste hotare. A reușit să își construiască un renume pe scena internațională și a pus muzică inclusiv la festivaluri renumite de profil de peste hotare.

Mahony, în vârstă de 39 de ani, este printre puținii DJ din România care a reușit să marcheze colaborări cu artiști mari din domeniu, precum: Dubfire, Carl Cox, Seth Troxler, Martinez Brothers, John Digweed și Loco Dice.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton