Cine este Natalia Barulich, iubita lui Neymar. Bomba sexy a fost iubita lui Maluma

 Lupescu Anca
.

Neymar și noua lui iubită nu se mai ascund de ochii lume. Starul brazilian este împreună cu Natalia Barulich, un fotomodel super sexy, cu care s-a și afișat la petreceerea pe care vedeta PSG a ținut-o la el acasă. După mai multe zvonuri potrivit cărora Neymar și fotomodelul ar avea o relație, acum a apărut și confirmarea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fotbalistul brazilian s-a filmat dansand pe piesa lui Maluma pe care i-a dedicat-o fostei iubite. O ironie, având în vedere că bruneta este fotta iubită a lui Maluma.

Tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol, obligată să se mute din orașul natal: „Oamenii îmi fac poze și râd de mine, sunt violenți'

Deși cei noi nu s-au fotografiat împreună, Natalia a postat un selfie alaturi de Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi, coechipierul lui Neymar de la PSG. 

În trecut, tânăra a fost împreună cu Maluma, celebrul cântăreț de muzică latino. De altfel, jucătorii lui Bayern au profitat de asta și l-au ironizat pe brazilian, dansând în vestiar la sfârșitul finalei Ligii Campionilor pe melodia „Hawaii', interpretată chiar de fostul iubit al Nataliei.

Mama lui Neymar s-a despărțit de iubitul cu 29 de ani mai tânăr, după numai 13 zile. Motivul rupturii a șocat-o și nu are legătură cu diferența de vârstă!

Natalia este pasionată de muzică și dans

ZyZ3PTcwMCZoYXNoPWY1ZjJjYmQzZDA5Zjk0ODM0NGQ2MjExMDJjYjViZGVi.thumb_ZyZ3PTcwMCZoYXNoPWY1ZjJjYmQzZDA5Zjk0ODM0NGQ2MjExMDJjYjViZGVi.thumb_

'Am crescut cântând, jucând și dansând în musical-uri la teatru, am făcut parte din cor încă de la cinci sau șase ani. Întotdeauna mi-a plăcut muzica', a mărturisit Natalia într-un interviu. 

Natalia este fotomodel celebru, iar printre pasiunile sale se află călătoria. În relația cu Maluma, Natalia și cântărețul au călătorit foarte mult. Mai mult, ca semn al iubirii lor „veșnice', cei doi și-au făcut același tatuaj: un semn al inifnitului pe degetul mare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton