Cine este Mihai Cristian Capriceană de la Casa iubirii. Îi plac fetele mai mari decât el

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Mihai Cristian Capriceană de la Casa iubirii. Pe 4 aprilie, la Kanal D a început un nou reality-show, cu și despre iubire. Casa iubirii, căci așa e intitulată emisiunea, și-a deschis ușile pentru 14 tineri dornici să-și găsească jumătatea. 7 fete și 7 băieți curajoși au intrat în competiție și sunt pregătiți să facă orice pentru dragostea adevărată. Iată cine e Mihai Cristian Capriceană!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mihai Cristian Capriceană de la Casa iubirii. În primul sezon Casa iubirii participă 14 concurenți, mai exact 7 fete și 7 băieți. Mihai Cristian Capriceană se numără printre participanți și, la fel ca restul colegilor lui, speră să-și întâlnească sufletul-pereche în emisiune.

Mihai-Cristian-Capriceana-casa-iubirii-1Mihai-Cristian-Capriceana-casa-iubirii-1

Mihai Cristian Capriceană sau Cristian, așa cum îi place să i se spună, are 19 ani și este din București. Tânărul a intrat optimist în emisiune și speră că în cadrul reality-show-ului se află și aleasa inimii lui.

Citește și: Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii.Muncește de la 16 ani

Citește și: Cine este Doriana Burean de la Casa iubirii.Are o soră geamănă

Citește și: Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei după ce au divorțat și s-au împăcat:”Nu este tot timpul roz, avem și…”

Citește și: Conflict dur între Elena Chiriac, TJ Miles și Marian Drăgulescu la Survivor. Tatăl sportivei:”Ce îi așteaptă în instanță pe cei care au jignit-o”

Cine este Mihai Cristian Capriceană de la Casa iubirii

Mihai Cristian Capriceană este sudent la Drept. Concurentul de la Casa iubirii se descrie drept o fire comunicativă, amuzantă și foarte optimistă. Încă de la casting, el și-a exprimat cea mai arzătoare dorință, aceea de a-și găsi iubită.

„Îmi doresc să îmi găsesc jumătatea!’, a spus Mihai Cristian Capriceană de la Casa iubirii.

Mihai Cristian Capriceană de la Casa iubirii e student

Cine este Mihai Cristian Capriceană de la Casa iubirii. Mihai Cristian Capriceană consideră că are un AS în mânecă: zâmbetul. Speră că asta îl va ajuta să-și cucerească viitoarea parteneră, în Casa iubirii. Acesta a precizat că îi plac fetele mai mari decât el și spune că e genul de bărbat care știe și vrea să facă o femeie fericită.

„Sunt Cristian. Am 19. Sunt student la Drept și am un zâmbet care merge drept la inimile fetelor.

(…) Îmi plac fetele mai mari decât mine, cred că sunt mai interesante. Cred că bărbații sunt meniți să facă femeile fericite, iar eu chiar sunt un bărbat care vrea și știe să facă asta. Și acum cu ce, evident', a spus concurentul de la Casa iubirii în filmulețul de prezentare.

Când se difuzează Casa iubirii, la Kanal D

Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

După debutul emisiunii la TV a fost lansat și spin off-ul acesteia, „Culisele iubirii’, o producţie cu un conţinut exclusiv şi complementar show-ului „Casa iubirii’. Prezentatoarea de la „Culisele iubirii’ e Bianca Comănici, fostă concurentă Puterea dragostei.

Andreea Mantea a explicat că va fi cu ochii pe concurenți, pentru a se asigura că participanții respectă regulamentul.

„E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca „tutore, pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Cu toţii vor trebui să ţina seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate.

Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi, a spus Andreea Mantea.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton