Cine este Mihaela Homa, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Lucrează la un hotel

 Laciu Andreea
.

Cine este Mihaela Homa. Concurenta de la Casa Iubirii a avut parte de mai multe relații serioase până în prezent, însă a suferit și multe dezamăgiri. Simte că vârsta pe care o are este un motiv să se grăbească să ajungă în fața altarului cu bărbatul iubit, pe care își dorește să îl cunoască în show-ul matrimonial de la Kanal D. Este o femeie independentă, are un job pe care îl îndrăgește, iar lângă ea vrea un bărbat fidel și sincer, care să știe să o respecte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Susține că îi place să dețină controlul la locul de muncă, dar acasă este o femeie care își pune sufletul pe tavă în fața bărbatului iubit. Acordă libertatea necesară partenerului de viață, dar pretinde la schimb onestitatea și fidelitatea din partea acestuia. Din păcate însă, unii parteneri din trecutul concurentei de la Casa Iubirii nu apreciat gestul ei și au trădat-o pe plan sentimental.

mihaela-homa-5mihaela-homa-5

Cine este Mihaela Homa

Mihaela Anișoara Homa are 28 de ani, este din Satu Mare și lucrează la un hotel, pe post de recepționeră. A absolvit cursurile Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade”, din Satu Mare. Este o fire foarte directă și sinceră, așa că vrea un bărbat care să intre în acest tipar. Este o familistă convinsă, are o relație foarte bună cu mama și cu bunica ei.

„Lucrez ca recepționeră într-un hotel din Satu Mare. Prin natura meseriei, sunt mereu zâmbitoare și gata să îi ajut pe ceilalți. Prin natura mea, sunt foarte directă. Încă nu m-am hotărât dacă este un defect sau o calitate.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2. 7 fete și 7 băieți au pășit în concurs

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Soția lui Dani Oțil a postat o imagine cu ea naturală

Citește și: Larisa și Sorin au câștigat Casa Iubirii, sezonul 1: „Sunt foarte fericită”

Citește și: Cum a descoperit Shakira că Pique o înșela. Un borcan cu gem l-a dat de gol pe fostul fotbalist

Toți spun că apreciază sinceritatea, dar reacționează foarte urât atunci când ești sincer. Intru în Casa Iubirii cu speranța că îl voi întâlni pe acel bărbat capabil să fie la fel de direct și sincer ca mine.

Și mama, dar și eu. (n.r. cine își dorește, de fapt, să o vadă măritată) Nu mai am 20 și un pic de ani, am 28. Suntem cumva presați și de societate. Vin din Satu Mare, Țara Oașului, dar la noi fetele se mărită mai devreme. De aici vine marea problemă”

L-a plăcut pe Sorin de la Casa Iubirii, sezonul 1

Concurenta a dezvăluit, în discuția cu Andreea Mantea, că l-a plăcut mult pe Sorin din sezonul 1 al emisiunii Casa Iubirii. Deși au discutat prin mesaje o perioadă, din păcate nu s-a înfiripat nimic între cei doi.

„Am conversat puțin pe rețelele de socializare. (n.r. cu Sorin din primul sezon Casa Iubirii) Dar nu s-a concretizat ceva mai mult. Bineînțeles că el, eu nu sunt genul de persoană care să abordez prima, mă las…

Trebuia să ieșim și a intervenit o problemă ori am băgat eu un motiv, așa a fost să fie. Îmi place tiparul lui. Îmi place la el că are mai multe calități, e și descurcăreț. Un bărbat în casă trebuie să știe să schimbe un bec, să facă și altele. Să fie genul lui, bărbat bine. Sunt o fată foarte sinceră, fidelă, atunci când sunt într-o relație dau totul.

Tocmai de asta am dat înapoi așa, atunci când am avut câte o relație serioasă și nu am primit în același mod. Am zis OK, mai bine fiecare să-și vadă de viața lui. Am fost înșelată. Nu contează doar frumusețea, poate uneori am fost prea liniștită sau poate i-am oferit prea multă libertate. Îți ofer toată libertatea din lume, dar vreau să văd că mă respecți. Mama e foarte emoționată pentru mine', a povestit Mihaela Homa, în fața Andreei Mantea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton