Cine este Cristina Dănilă, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Este studentă la Drept

 Laciu Andreea
.

Cine este Cristina Dănilă. Concurenta de la Casa Iubirii nici nu a împlinit încă 20 de ani, este studentă la Drept și a recunoscut că este și virgină. A pus ochii pe Radu din primul sezon, fiind atrasă de ochii lui albaștri și s-a înscris în sezonul 2 al emisiunii fără să aibă habar că preferatul ei va reveni în competiție. Visează ca bărbatul ideal cu care poate forma o familie să fie răbdător și să îi suporte momentele în care are toane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu s-a îndrăgostit vreodată cu adevărat, dar au fost destui băieți care s-au amorezat de ea după ce au cunoscut-o. Unul dintre ei a încercat să o cucerească și i-a trimis acasă trandafiri roșii, dar nu a acceptat să fie iubita lui, căci nu se potrivea cu ceea ce ea își dorește tânăra din partea bărbatului de lângă ea.

cristina-danila-4cristina-danila-4

Cine este Cristina Dănilă

Cristina Maria Dănilă are 19 ani, locuiește în Sibiu și este studentă la Facultatea de Drept. Visează la un bărbat bun la suflet, răbdător și cu ochii albaștri, dar este dispusă se și reorienteze în cazul în care se îndrăgostește totuși de cineva care nu bifează toate criteriile pe care le dorește Cristina Dănilă.

„Sunt Cristina și sunt fecioară, dar nu ca zodie. Studiez Dreptul la Sibiu. Pentru mine, bărbatul ideal e un tip de treabă, e cald la suflet și are ochii albaștri. Asta e cam tot ce știu despre el. Ba nu, mai știu ceva. Că ar putea să treacă peste faptul că sunt încăpățânată și cam irascibilă.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2. 7 fete și 7 băieți au pășit în concurs

Citește și: Cum se simte Ileana Sterp în al doilea trimestru de sarcină: „E din ce în ce mai greu'. Ce spune despre alăptare

Citește și: Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Cum se înțelege cu părinții lui: 'Am fost primită cu brațele deschise'

Citește și: De ce vrea Minodora să cheme preotul acasă, după 19 ani de căsnicie: „În februarie, de Valentine’s Day…”

Știu că m-ar iubi și m-ar aprecia, în ciuda acestor defecte. Sper că acest băiat există și că s-a gândit și el să vină odată cu mine la Casa Iubirii. Îmi doresc foarte mult să experimentez pe această latură sentimentală. Sunt la început.

Nu pot spune că am fost îndrăgostită, poate mi-a plăcut de cineva. De obicei nu contează culoarea părului, de obicei mă atrag ochii albaștri. E minunat să încerci lucruri noi', a dezvăluit Cristina Dănilă, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2.

Cum se descrie tânăra concurentă de la Casa Iubirii

Cristina Dănilă se descrie drept o fire ambițioasă, sensibilă, încăpățânată și amuzantă, potrivit WOWbiz.ro. Vrea un bărbat comunicativ, romantic, respectuos și afectuos. Nu a reușit să găsească până acum un partener care să o iubească așa cum merită cu adevărat, dar este convinsă că există dragostea adevărată și că poate să întâlnească pe cineva care să o facă fericită.

Sursă foto: Instagram, captură Youtube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton