Cine este Marlena Botezatu de la Românii au Talent. A participat și la Chefi la Cuțite

 Laciu Andreea
.

În această seară, telespectatorii Românii au Talent o vor putea urmări pe Marlena Botezatu, fosta finalistă din emisiunea Chefi la Cuțite, de la postul concurent, Antena 1. Îndrăgita bucătăreasă a făcut anunțul chiar pe contul ei de Facebook, acolo unde a postat și câteva imagini de pe scenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Femeia are o poveste de viață impresionantă. După ce a divorțat, nu a lăsat acest lucru să o dărâme psihic. Și-a luat cei trei copii, a plecat în străinătate și a muncit din greu pentru a le oferi copiiilor un viitor strălucit. A lucrat ca șef de sală în mai multe restaurante de top, înainte să se încrie la concursul de la Antena 1.

„Mă numesc Marlena Botezatu, am 50 de ani. sunt originară din Bacău și locuiesc la Londra, în Marea Britanie. Sunt bucătar pasionat de dulciuri. Pasiunea o am de la mama, dar am căpătat-o ulterior în locurile unde am lucrat. Visam să cânt muzică populară, dar atunci când a venit Revoluția, muzica populară a decăzut.

Atunci l-am cunoscut pe primul meu soț, dar nu a funcționat și am divorțat. Am ajuns ilegal la Londra, se făceau pașapoarte false. În disperarea mea, pentru că am plecat, am lăsat-o pe mama cu Dragoș, fiul meu, fără un ban.”, și-a început discursul Marlena, atunci când a apărut la preselecțiile de la Chefi la Cutite.

marlena-botezatu-4marlena-botezatu-4

Cine este Marlena Botezatu de la Românii au Talent

Concurenta i-a cucerit pe jurații de la Chefi la Cuțite cu un desert savuros. Cu toate că a trecut prin niște momente crunte din cauza foștilor soți, Marlena și-a găsit mereu puterea să meargă mai departe. În emisiunea de la Antena 1, a făcut parte din echipa verde, condusă de Chef Sorin Bontea.

„După doi ani de stat în Anglia, am venit în România, dar nu am reușit să mă adaptez. M-am dus iar în Anglia, l-am cunoscut pe al doilea soț. Am făcut propriul meu restaurant, eu eram bucătarul chef, ne-am câștigat ușor clienții. Am avut încredere în el, am rămas însărcinată cu gemeni, băiat și fată. Dar s-a dovedit că nu era o persoană de încredere. Își aducea iubitele în restaurant.

Am divorțat, am plecat cu copiii mei. Nici măcar nu le-am spus că plec la Londra, le-am spus copiiilor că îi duc la Băile Herculane. M-am trezit în același loc în care am plecat. Am luat-o de la capăt cu încă doi copii, fără bani. Am deschis o firmă de catering împreună cu copiii mei. Datorită copiilor mei sunt aici și am renăscut”, a adăugat la acea vreme Marlena.

Citește și: Ce dietă ține Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite

Citește și: Kani de la Chefi la cuțite revine în televiziune!

Citește și: Primele imagini de la Chefi la Cuțite, sezonul 9

Când începe sezonul 9 Chefi la Cuțite, la Antena 1

Chiar în aceste zile se filmează noul sezon al emisiunii. Foștii concurenți sunt prezenți în platourile de la Antena 1 ca să îi jurizeze pe bucătarii care visează să calce pe urmele foștilor câștigători. Gina Pistol le-a promis urmăritorilor ei că va fi un sezon pe cinste.

„S-a mai încheiat un sezon de Chefi la cuțite, dar știu că mulți m-ați întrebat <<și noi acum ce o să facem?>>. O să așteptăm următorul sezon, care zic eu că o să fie la fel de spectaculos ca acesta care s-a înncheiat.’, a spus Gina Pistol.

Ce a anunțat Marlena după ce s-a terminat emisiunea Chefi la Cuțite

Finalista nu a stat degeaba după ce s-a terminat sezonul în care a participat ea. Telespectatorii au putut să o urmărească în emisiunea lui Nea Marin, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde Marlena a postat constant o mulțime de produse delicioase, care i-au încântat pe clienții ei.

„Din punctul meu de vedere, eu care am venit în Marea Britanie fără bani, cu trei copii și singură. vă pot spune că a fost pământul făgăduinței. Am reușit multe deoarece sistemul de aici m-a susținut enorm ca mamă singură. Asta nu înseamnă că eu am stat cu mâinile în sân. Am făcut școli de calificare, am muncit și nu în ultimul rând am și propria afacere. Copiii s-au integrat foarte bine: Dragoș a terminat facultatea de Drept aici și momentan are un loc de muncă foarte bun la o bancă de investiții.

Gemenii Paul și Alexis au rezultate foarte bune la școală. Într-un cuvânt am o viață frumoasă, dar am plătit un preț pentru asta. M-am simțit o străină tot timpul. Copiii mei nu au simțit copilăria de acasă. Nu am găsit gustul de acasă. Câini cu colacii în coadă…sunt o iluzie. Este foarte multă muncă și sunt multe sacrificii în spatele așa zisei vieți cât de cât frumoase”, a declarat Marlena Botezatu pentru Știri Diaspora.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton