Cine este Cornel Marin de la Românii au Talent. Pictează, deși a rămas fără ambele brațe

 Cica Cristina
.

Cornel Marin de la Românii au talent reușește să impresioneze jurații cu povestea lui de viață. Concurentul care pășeșește pe scena nu s-a lăsat pradă necazurilor, ci a luptat să se ridice. Și-a descoperit talentul și a venit să-l expună în fața publicului, în ropote de aplauze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cornel Marin de la Românii au talent are 39 de și este din Constanța.

Concurentul pictează chiar dacă nu mai are niciunul dintre brațe. Pictează cu gura și își face în fiecare zi viața mai colorată.

Cornel-Marin-Romanii-au-talent-1Cornel-Marin-Romanii-au-talent-1

Cine este Cornel Marin de la Românii au Talent

A simțit că i s-a acordat a doua șansă în viață, după ce i s-a născut copilul și a demonstrat că, atunci când nu te dai bătut, poti avea parte de frumos în viață.

'Când s-a născut fata mea am simțit că am o a doua șansă la viață. Atunci eram încărcat de energie și am început să desenez. Am început de la niște mașinuțe și niște floricele. După aceea am început să fac pe pereți acasă. Ușor, ușor, au început să vină prieteni pe la mine și admirau ceea ce fac', a povestit Cornel Marin la Românii au talent.

'Speranța aceasta trebuie predată din când în când. Probabil ești foarte în măsură să ne spui ce înseamnă speranța', a spus Andi Moisescu. 

De ce a venit Cornel Marin la Românii au talent

Cornel Marin de la Românii au talent a început să picteze lucruri simple. Și-a cultivat talentul și a decis să vină la emisiune pentru a le demonstra tuturor că atunci când există voință, orice este posibil.

Eu am venit la Românii au talent să arăt că se poate, pentru că este foarte multp lume care se plânge că nu mai poate merge mai departe”, a transmis Cornel Marin.

Citește și: Alexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent.Cum se înțelege cu noii colegi și ce se întâmplă la filmări / INTERVIU

Citește și: Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent.Puștiul este nevăzător

Citește și: Alexandra Dinu, primele declarații înainte de debutul la Românii au Talent:”Am luat-o ca pe un semn”

Citește și: Pepe a divorțat astăzi la notar.Raluca Pastramă a venit însoțită de fratele ei

Accidentul în care Cornel Marin a rămas fără brațe

A fost greu încercat de viață, însă nu s-a lăsat pradă disperării și a încercat să își facă viața mai frumoasă.

Pe când era un adolescent, la vârsta de 17 ani, Cornel Marin s-a electrocutat. Se adăpostise de ploaie sub un stâlp de înaltă tensiune. A stat timp de trei săptămâni în comă și, din păcate, medicii au fost nevoiți să-i amputeze ambele brațe, potrivit romaniiautalent.protv.ro.

Foto: captura PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton