Cine este Marius Tudosiei de la Chefi fără limite. A prezentat un show de cooking

 Oana Pantazi
.

Pasionat de gătit, Marius Tudosiei este co-prezentator la Chefi fără limite, show culinar cu un format aparte, ce va debuta în curând la Antena 1, alături de chef Iosif Ștefănescu. Iată tot ce nu știi despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Marius Tudosiei de la Chefi fără limite. Primul show TV din România care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura le va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe și situații pline de suspans și adrenalină. În timp ce chef Iosif Ștefănescu se va asigura că chefii respectă indicațiile fiecărei misiuni, Marius Tudosiei va aduce în prim-plan partea gastronomică a Greciei.

cine-este-chef-iosif-stefanescu-chefi-fara-limite-7-1cine-este-chef-iosif-stefanescu-chefi-fara-limite-7-1


Cine este Marius Tudosiei de la Chefi fără limite

Marius Tudosiei și chef Iosif Ștefănescu sunt co-prezentatori la „Chefi fără limite’, de la Antena 1. Cei doi vor avea niște misiuni deosebite în cadrul noului format ce va debuta în primăvară. Fără îndoială, reapariția pe sticlă a lui Marius Tudosiei a reprezentat o surpriză. Fostul prezentator al emisiunii „Sănătatea în bucate', difuzată pe Digi24 până în anul 2019, s-a retras din lumina reflectoarelor după 7 ani. Marius Tudosiei a acceptat provocarea Antenei 1 de a deveni co-prezentator la Chefi fără limite, alături de chef Iosif Ștefănescu, show ai cărui protagoniști sunt faimoșii chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Iubesc mâncarea bună, gătesc de plăcere, mă implic din convingere!” – este descrierea de pe pagina de Facebook a lui Marius Tudosie, care este și owner, băcan si grădinar la Băcănia Veche – Delicatese & Grădină.

Ce misiune are Marius Tudosiei la Chefi fără limite

Cine este Marius Tudosiei de la Chefi fără limite. În cadrul show-ului care va debuta la Antena 1 în această primăvară, Marius Tudosiei are rolul de a descoperi și de a împărtăși specificul culinar al fiecărei insule grecești. Este, la rândul lui, pasionat de bucătărie, așadar e o plăcere pentru el să dezvăluie poveștile preparatelor locale. Astfel, fanii emisiunii vor putea să afle amănunte nebănuite legate de cultura culinară a poporului elen, despre obiceiurile gastronomice și preparate celebre influențate de evenimente istorice. Potrivit spuselor lui, fiecare insulă e diferită față de restul.

Marius Tudosiei, are rolul de a descoperi și de a împărtăși specificul culinar al fiecărei insule grecești. Este la rândul lui pasionat de bucătărie, astfel că e o plăcere pentru el să dezvăluie poveștile preparatelor locale. Astfel, fanii emisiunii vor putea să afle amănunte nebănuite legate de cultura culinară a poporului elen, despre obiceiurile gastronomice și preparate celebre influențate de evenimente istorice. Potrivit spuselor lui, fiecare insulă e diferită față de restul.

„La Chefi fără limite îmi retrăiesc idealul în viață, acela de a descoperi lucruri în amănunt pe care alți oameni nu le știu încă. E foarte interesant pentru mine, pentru că ultimii ani din viață fix așa i-am petrecut: printre localnici, descoperind gustul local, tehnici, un stil de viață pe care altfel nu l-aș fi cunoscut.

Fiecare insulă grecească este diferită de toate celălalte, pentru că există un specific local în fiecare dintre ele. Această expediție de descoperire cred că este cel mai interesant lucru pe care îl vor urmări românii la Chefi fără limite’, a transmis Marius Tudosiei de la „Chefi fără limite’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton