Doinița Oancea, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre copil: „Aș fi putut să am și eu un prichindel lângă mine...”

 Miniosu Alexandra
.

Doinița Oancea a făcut câteva mărturisiri emoționante, cu ochii în lacrimi, despre copil. Acum, cu câteva zile înainte de a împlini vârsta de 39 de ani, artista a dezvăluit care e cel mai mare regret al său. Îndrăgitei actrițe îi pare rău că nu a devenit mamă până acum și că nu s-a concentrat suficient de mult pe întemeierea unei familii. Iată confesiunea vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Doinița Oancea a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi despre copil. Vedeta și-a deschis sufletul în fața internauților și a vorbit despre singurul și cel mai mare regret al ei. Vizibil emoționată, frumoasa actriță a povestit că îi pare rău că nu a făcut un copil până acum, la 39 de ani. Crede ea, de vină ar fi și faptul că nu a acordat prea multă importanță acestui subiect de-a lungul timpului.

doinita-oancea-copil-2doinita-oancea-copil-2

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, fiind urmărită de mii de oameni pe Instagram. Acolo, ea obișnuiește să le vorbească fanilor ei despre tot ce se mai întâmplă în viața ei, fiind mereu o persoană deschisă. Însă, cu toate acestea, puțini au știut ce mare regret ascunde bruneta.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Doinița Oancea înainte să devină actriță:„Ca dansatoare am avut un turneu…'

Citește și: Cum arată Doinița Oancea nemachiată și fără filtre

Citește și: Cum arată mormântul lui Florian Pittiș, la 15 ani de la moartea sa.Nu a fost uitat de apropiați

Citește și: La 85 de ani, Marina Voica se întoarce pe scenă.Unde va cânta în martie

Doinița Oancea, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre copil

De curând, Doinița Oancea intervenit în podcastul lui Cătălin Măruță de pe YouTube, cu Octavian Strunilă, pentru a-l saluta pe colegul ei de breaslă. Ea și actorul au fost soț și soție în telenovela „Inimă de țigan', roluri pe care telespectatorii și le amintesc și acum cu drag. Ulterior, ea a fost autoarea unei confesiuni neașteptate, de suflet, vorbind despre un subiect care, de-a lungul timpului, a devenit destul de „apăsător'.

Peste doar câteva săptămâni, Doinița Oancea va împlini frumoasa vârstă de 39 de ani. Gazda emisiunii online, Cătălin Măruță, a întrebat-o direct dacă are vreun regret până acum. Artista a dat dovadă de transparență și acum, spunând că-i pare rău că nu s-a focusat mai mult pe întemeierea unei familii. Cel mai mult regretă că nu a devenit mamă până acum.

Doinița Oancea a vorbit cu lacrimi în ochi și cu privirea orientată în jos despre singurul regret pe care-l are. Conform spuselor ei, a ajuns să simtă că-i lipsește ceva, după atâta timp în care s-a concentrat pe carieră și a dat mai puțină importanță construirii unei familii.

„Aș fi putut să am și eu un prichindel lângă mine…'

În cadrul podcast-ului, Doinița Oancea a povestit că și-a spus mereu că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la acest moment. În același timp, regretă însă că nu a acordat suficientă importanță întemerii unei familii, pentru că acum ar fi putut avea și ea un „prichindel' lângă ea.

„De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar încep să resimt, și anume faptul că peste o lună de zile fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine. Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul.

Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță. Adică am lăsat lucrurile cumva – lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie, nu știu ce. Probabil, prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe hai să întemeiem', a povestit Doinița Oancea, cu lacrimi în ochi, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Doinița Oancea și iubitul ei s-au despărțit după 5 ani de relație

Anul trecut, în primăvară, Doinița Oancea s-a despărțit de iubitul ei, Adrian Călin, după aproximativ cinci ani de relație. Deși se logodiseră și aveau planuri mărețe împreună, de căsătorie, au decis ulterior că e mai bine să se separe. Cei doi fuseseră buni prieteni înainte de a deveni iubiți.

„În cinci ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit.

Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi', explica atunci Doinița Oancea, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton