Cine este Maria Sandru, de la Chefi la Cuțite, și cum a ajuns chef în Italia

 Lupescu Anca
.

Maria Sandru a venit în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite pentru a demonstra că și o femeie are toate șansele să pună mâna pe marele trofeu. Maria Sandru a dezvăluit că are 27 de ani și este chef de partie în Italia, locul în care locuiește de 14 ani. Concurenta a făcut senzație cu dezvăluirile sale, la Chefi la cuțite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tânăra s-a înscris la o școală de renume printre bucătari și a învățat în două săptămâni ceea ce alții asimilau în decurs de un an și astfel a demonstrat tuturor că adevărata sa menire este bucătăria.

După ce a absolvit cursurile, aceasta a primit o ofertă în Marea Britanie și a decis să plece, deși tocmai aflase că este însărcinată! A ascuns acest lucru, pentru a putea fi privită la adevărata sa valoare.

În scurt timp, Maria Sandru a ajuns mâna dreaptă a chefului de la respectivul restaurant și a făcut spectacol în bucătărie, impresionând astfel pe toată lumea!

În timp ce a pregătit o rețetă specială de ravioli burrata, concurenta a făcut numeroase dezvăluiri despre viața sa și despre felul în care a luptat mereu pentru a ajunge pe cele mai înalte culmi ale carierei.

Maria Sandru, de la Chefi la Cuțite, are un vocabular colorat

Maria s-a evidențiat de ceilalți concurenți prin vocabularul ei colorat. Ea a reușit să ajungă în echipa lui Chef Sorin Bontea, însă la primele battle-uri, ea s-a dovedit a fi extrem de slobodă la gură. Ceilalți concurenți o percep ca fiind arogantă și plină de sine, iar colegii din echipa ei o văd individualistă și cam vulgară.

Ea avut de-a lungul emisiunii conflicte cu membri ai echipei sale, certându-se cu cuțitul de aur, Ionuț Belei, dar și cu Luca Adrian sau Zanii, cei mai tineri coechipieri.

947354_558960134147693_1208989974_n947354_558960134147693_1208989974_n

Pentru că vrea mereu să aibă controlul și nu e obișnuită cu munca în echipă, Maria s-a acomodat destul de greu. La probele în care trebuie să gătească alături de echipa ei, se coordonează greu, preferând probele individuale.

Când chef Sorin a decis să folosească amuleta care îi permitea să salveze un concurent eliminat de la orice echipă pentru a îl lua pe Vlăduț Manoliu alături de echipa lui, Maria Sandru s-a arătat extrem de supărată.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

Ea a spus la testimoniale, în stilul propriu, presărat cu injurii, că cheful putea păstra amuleta pentru momentul în care ea va fi eliminată, ca să o salveze.

Vlăduț Manoliu a declarat despre Maria că este un bucătar mediu și că nu o consideră un adversar de temut. De altfel, Maria nu a luat niciodată 15 puncte la probele individuale, așa cum au reușit cuțitele de aur și chiar și Cătălin Rizea, la proba de clătite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton