O nouă aroganță, în pandemie! Fiul lui Joshua Castellano, petrecere cu zeci de persoane într-un local din Capitală. Ce amenzi au primit

 Cica Cristina
.

S-au făcut publice imagini de la o petrecere la care au participat zeci de persoane, fiind astfel sfidate măsurile de prevenție în plină pandemie de coronavirus. S-a lăsat cu distracție, dar și cu amenzi și un dosar penal. Potrivit unor surse din cadrul Poliției, petrecerea ar fi fost dată în cinstea fiului lui Joshua Castellano, cu ocazia zilei sale de naștere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

O petrecere la care ar fi participat 19 persoane a fost dată în cinstea fiului patronului clubului Bamboo, Joshua Castellano, susțin surse din cadrul Poliției pentru Libertatea.

Evenimentul ar fi avut loc luni seara, într-un local din sectorul 2 al Capitalei.

Dosar penal pe numele Castellano

Pe numele organizatorului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. De asemenea, participantii la eveniment au primit amenzi în valoare totală de 52.000 de lei.

„La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 0.00, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Poliție, au depistat, în urma unei sesizări prin 112, la o adresă din București, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică, la care participau aproximativ 19 de persoane', se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

În Capitală s-au înregistrat luni 1.307 noi cazuri de coronavirus, iar rata de infectare a ajuns la 6,61. Restaurantele s-au închis la interior, masca de protecție trebuie purtată obligatoriu și în aer liber, astfel încât să se evite răspândirea noului coronavirus.

Restricțiile, însă, nu i-au oprit pe tineri să organizeze o petrecere la un restaurant din Capitală.

Joshua-Castellano-1Joshua-Castellano-1

Citește și: La cine rămâne Maya, fiica Antoniei și a lui Vicenzo Castellano, după ce s-a terminat divorțul.Tribunalul a decis!

Citește și: În sfârșit, Antonia a divorțat!Vedeta a încheiat războiul cu Vincenzo Castellano, după 7 ani

Citește și: Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce scrie în documentul depus de artist în instanță:„Rezulta în mod vădit o infidelitate recunoscută'

Citește și: Motivul pentru care Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu. Artistul face declarații surprinzătoare:'V-a spus că am agresat-o? Ați văzut?'

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton