Cine este Mădălina Elena Astefanoai, concurentă la Puterea Dragostei sezonul 3. Trecutul neștiut

 Lupescu Anca
.

Cine este Mădălina Elena Astefanoai, concurentă a noului sezon din Puterea Dragostei. Concurenții Puterea Dragostei sezon 3 sunt pregătiți să-și găsească jumătatea. Cristina Mihaela Dorobanțu, gazda emisiunii de la Kanal D, în locul Andreei Mantea, a prezentat astăzi cele două Case în care vor locui concurenții noului sezon: șapte fete și șapte băieți, care au raspuns afirmativ provocării de a-și găsi sufletul pereche, în Casa Puterea Dragostei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Elena Astefanoai are 24 de ani, este din Iași, dar locuiește în Italia. Este pasionată de biologie, a lucrat ca tehnician într-un laborator de chimie și își dorește să urmeze cursurile unei Facultăți de Criminalistică.

A intrat în show-ul Puterea Dragostei pentru a își cunoaște jumătatea și pentru o nouă experiență.

Tânăra Mădălina Elena este extrem de frumoasă și carismatică. Ea a studiat la Colegiul National de Arta „Octav Bancila”, dar și la Institute of Higher Education „Largo Brodolini”, din Italia.

75462425_2352891381430775_6593222480981131264_n75462425_2352891381430775_6593222480981131264_n

Mădălina Elena a devenit rapid preferata publicului, pentru firea ei naturala, dar și pentru faptul că este o tânăra sinceră.

Nu ar acceptă niciodată trădarea și minciună din partea partenerului. Își avertizează pretendenții încă de la început că nu este o pradă ușoară, și că le va fi greu să o cucerească, scrie KanalD.ro.

Cine este Cristian Comanici, de la Puterea Dragostei sezonul 3. Trecutul lui neștiut

Își dorește să întâlnească un bărbat simplu, cu cei șapte ani de acasă, care să o iubească și să o respecte pentru ceea ce este. Pentru Mădălina Elena nu contează aspectul fizic, dar este important să simtă acea chimie la prima vedere.

Livian si Bianca au castigat „Puterea dragostei” sezonul 2! S-au iubit timp de 8 luni, s-au despartit, dar acum sunt fericiti impreuna! Livian si Bianca au castigat „Puterea dragostei” sezonul 2!

Livian si Bianca au castigat „Puterea dragostei” sezonul 2! Chiar daca nu mai formeaza un cuplu in viata reala, Bianca si Livian dau in continuare foarte bine impreuna si lumea ii considera un cuplu.Livian si Bianca sunt castigatorii „Puterea dragostei” sezonul 2, ambii primind trofeul si cate 10.000 de euro fiecare!


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton