Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat 4 ani de relație: "Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră"

 Cica Cristina
.

După ce au trecut prin momente cumplite din cauza noului coronavirus, în familia Andreei Esca sunt acum motive de sărbătoare. Fiica sa, Alexia Eram, în centrul atenției, alături de iubitul ei, Mario Fresh!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca, Alexandre Eram și fiul lor, Aris, au fost infectați cu noul coronavirus și au trecut prin momente teribile, chiar prezentatoarea de știri de la Pro TV povestind, cu lacrimi în ochi, despre coșmarul trăit.

Din fericire, în familie mai sunt și motive de sărbătoare. Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit patru ani de relație, iar cei doi par cei mai fericiți unul în preajma celuilalt.

Citește și: Cum a debutat Tania Budi în televiziune în urmă cu 30 de ani:„Aveam mare încredere în calitățile mele, mi se părea că am o voce bună. Am dat probă și a doua zi eram angajată'/ EXCLUSIV

„Patru ani alături de acest suflet frumos! Îți mulțumesc pentru că mereu m-ai făcut să mă simt iubită și specială. Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră. Mai urmează mulți, mulți ani! Te iubesc' a transmis Alexia Eram pe rețelele de socializare.

Mario Fresh a răspuns cu „te iubesc” la postare și a transmis, la rândul lui, un mesaj din melodia lui Bruno Mars It will rain în dreptul unor fotografii cu cei doi: „Nu ar exista lumina soarelui/ Dacă te pierd, iubito!”

Citește și: Scandal în familia fostului soț al Mariei Constantin! Fosta iubită îl acuză pe Ciprian Tapotă:„Am îndurat bătăi și umilințe, nu credeam că o să mi se interzică să-mi văd și copilul'

Desigur, cei doi au fost felicitați pe măsură: „La și mai mulți!!! Sunteți minunați”, „Romanticilor, ce bine vă stă împreună”, „Mario, când vă căsătoriți, să iei tu numele ei de familie! Mario Eram, sună super!”, „La multi multi ani impreuna, sănătate și fericire!”, „Aniversare fericită”, „Frumoșilor”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Nick Rădoi s-a infectat cu noul coronavirus. Milionarul român a ignorat complet regulile și nu credea în existența virusului:'Acum înțeleg de ce mor oamenii'

Mario-Fresh-Alexia-Eram-1Mario-Fresh-Alexia-Eram-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton