Cine este Mădălina Craiu, actrița din serialul Clanul. Joacă și într-un serial turcesc

 Laciu Andreea
.

Cine este Mădălina Craiu. Actrița talentată din serialul Clanul, de la Pro TV, are deja un portofoliu impresionant. Pe lângă producțiile românești în care a jucat până acum, imediat ce s-au terminat filmările primului sezon Clanul, a mers în Istanbul, acolo unde a primit un rol într-un serial turcesc. La doar 31 de ani, Mădălina Craiu i-a impresionat pe telespectatorii care urmăresc cu sufletul la gură aventurile personajelor lor preferate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă actorii amatori, precum Codin Maticiuc și Theo Rose, în noul proiect de succes de la Pro TV joacă și nume deja consacrate în lumea artistică din România, precum Șerban Pavlu, Carmen Tănase sau Mădălina Craiu. În urmă cu zece ani, Mădălina primea primul rol într-un film, în pelicula Blu. Au urmat proiecte diverse și de anvergură, care i-au evidențiat talentul actoricesc.

cine-este-madalina-craiu-1cine-este-madalina-craiu-1

Cine este Mădălina Craiu

Mădălina Craiu s-a născut în data de 26 noiembrie 1990, la București. Are 31 de ani și este zodia Săgetător. A absolvit cursurile UNATC în anul 2013. În anul 2012, a jucat în filmul Blu, primul ei rol într-un astfel de proiect. Au urmat rolurile din serialul Fructul Oprit (2018), Luca (2019), Umbre (2019), conform IMDb. Atunci când nu apare în proiecte de televiziune, joacă în piese de teatru pe scena teatrului Godot din Capitală.

Cine este Mădălina Craiu. Ea a mai apărut și în serialul „RUXX”, iar acum face parte din distribuția Clanul, cel mai nou proiect cu care Pro TV a dat marea lovitură.

Citește și: Cum își învață George Ivașcu textul, în pauze, pentru serialul „Clanul'. Joacă rolul unui mafiot: „E pentru prima dată când…'

Citește și: Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Delia a spus de ce nu vrea copii: „Este un gest egoist”

Citește și: Cum a ajuns Anghel Damian în cercul lui Nuțu Cămătaru. Codin Maticiuc e direct implicat: „L-am introdus în lumea asta'

CItește și: Culiță Sterp, revoltat pe Carmen de la Sălciua, la 3 ani de la divorț. Ce gest a făcut artista față de Daniela Iliescu: „A vorbit urât de logodnica mea'

Joacă și într-un serial turcesc

Cine este Mădălina Craiu. După ce i-a cucerit și pe turci, a fost chemată să joace într-un serial filmat în Istanbul.

„Am lucrat destul de puțin în străinătate, dar am avut norocul să o fac, ceea ce știu ca e un lux și de fiecare dată când iau un proiect prin alte țări, încă am emoțiile că poate n-o să mă descurc sau poate lumea e altfel acolo sau poate nu sunt suficient de pregătită. Și de fiecare dată descopăr că suntem la fel, că lucrăm similar, avem aceleași ambiții sau aceleași frici și, în mare, aceleași întrebări„, a scris Mădălina Craiu, pe contul personal de Instagram.

Cine este Mădălina Craiu. „Și mă lovește un val de relaxare și bucurie și multă recunoștință. Că în sfârșit mă pot bucura de genul ăsta de experiență care e și rară și vine cu multe satisfacții. Am avut parte de o echipă plină de oameni super generoși și de un cast cu care mă mândresc că am avut ocazia să joc.

Proiectul la care am lucrat se numește The Turkish Detective, va fi disponibil pe Paramount Plus anul viitor și eu am ajuns acolo datorita lui Lynsey (regizoarea) cu care am lucrat acum 4 ani și care mi-a promis atunci că o să găsească un mod în care să mai lucrăm împreună. Atâția ani mai târziu, s-a ținut de promisiune, ceea ce e unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le-a făcut cineva față de mine”, a completat actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton