Ce spune logodnicul Adrianei Bahmuțeanu despre Silviu Prigoană: "Nu mai e loc de resentimente..."

 Raiciu Adriana
.

Ce spune logodnicul Adrianei Bahmuțeanu despre Silviu Prigoană. Adriana Bahmuțeanu și George trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. În luna iulie, cei doi s-au logodit la biserică și au primit felicitări și din partea lui Silviu Prigoană. Recent, în cadrul unui interviu, actulul iubit al jurnalistei i-a transmis un mesaj lui Prigoană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta s-a logodit cu iubitul ei, George, iar împreună vor să își construiască familia mult dorită. După ce a avut logodna, Silviu Prigoană a decis să-și felicite fosta soție. Jurnalista, la rândul ei, i-a mulțumit celui care i-a fost soț vreme de câțiva ani și de care a divorțat de cinci ori. „Îi mulțumesc lui Prigoană pentru urări!’, a spus ea.

adriana-bahmuteanuadriana-bahmuteanu

Prezenți la un eveniment monden, Adriana Bahmuțeanu și George au zâmbit mai tot timpul și s-au ținut de mână. Ba chiar mai mult, bărbatul a avut de transmis un mesaj și pentru Prigoană.

Citește și:Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț:„Am stat de vorbă până la 5 dimineața, pe bordură’

Citește și: Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit:„Asta și-a dorit, asta a găsit!’

Citește și: Cum arată și cum a pozat Irina Columbeanu la 15 ani.Seamănă leit cu mama sa, Monica Gabor

Citește și: Catinca Roman a renunțat la doliu după moartea tatălui său:'A murit când eram împreună și ne făceam ritualul nostru'

Ce spune logodnicul Adrianei Bahmuțeanu despre Silviu Prigoană

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au avut o căsnicie presărată de multe momente scandaloase. Totuși, cei doi se pare că au decis să îngroape securea războiului și să păstreze legătura de dragul celor doi copii. Ba chiar mai mult, Prigoană a felicitat-o pe fosta parteneră pentru logodnă.

Recent, la un eveniment monden, George Restivan, actualul partener al vedetei, a ținut să trimită un mesaj pentru Prigoană. Acesta susține că nu are niciun fel de problemă cu fostul politician și îl respectă din suflet.

„Domnul Prigoană nu are nici o problemă, de ce ar avea o problemă? Tot respectul pentru domnul Prigoană, eu doresc binele la toată lumea! Viața e scurtă, am niște prieteni care tocmai am aflat că au decedat, oameni de vârsta mea. Nu mai e loc de resentimente, trebuie să fie loc numai de bine! Să ne bucurăm de viață, să ne iubim! O iubesc foarte mult pe Adriana!', i-a transmis George Restivan lui Silviu Prigoană, prin intermediul Click!

Silviu Prigoană a felicitat-o pe Adriana Bahmuțeanu pentru logodnă

După logodnă, Silviu Prigoană a felicitat-o pe fosta soție și i-a urat toate cele bune.

„Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit!’Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!’,a declarat Silviu Prigoană.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton