Cine este Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Ce diferență de vârstă e între ei

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei 12 Faimoși de la Survivor România 2022. De-a lungul timpului, el a mai participat și la alte emisiuni, cum ar fi „Ferma Vedetelor', de pe Pro TV. Dacă despre el se cunosc aproape toate detaliile, nu putem spune același lucru și despre soția lui. Iată cine este Luiza, cea care i-a dăruit doi copii fostului sportiv!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Cătălin Zmărăndescu este nerăbdător să participe la noul sezon Survivor România, pentru a le arăta oamenilor de ce este în stare. Chiar dacă îi va fi dor de familie, acasă așteptându-l o soție iubitoare și niște copii minunați, va lupta cot la cot cu Războinicii pentru marele premiu.

cine-e-sotia-lui-catalin-zmarandescu-1cine-e-sotia-lui-catalin-zmarandescu-1

Cine este Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Cătălin Zmărăndescu de la Survivor este în prezent la a doua căsătorie. Fostul sportiv trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Luiza, cea care i-a dăruit doi copii, pe Matilda și Cătălin Jr. El mai are doi copii din căsnicia anterioară, cu fosta parteneră Cristina, pe Alexandra și Mihai.

Citește și: Soția l-a convins pe Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor:”A insistat că am nevoie de…”

Citește și: Cine este Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022.E la a doua căsătorie

Citește și: Tatăl fraților Nedelcu de la Exatlon a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală.O fată de 12 ani l-a reclamat

Citește și: Adelina Nica și Mihai Costea s-au despărțit la scurt timp după botezul copilului:„Ne certăm foarte des…'

Cine este Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor

Cine este Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Cătălin Zmărăndescu de la Survivor recunoaște că nu era sută la sută convins că vrea să plece în Republica Dominicană. Cea care l-a impulsionat a fost chiar partenera lui de viață, Luiza. Cei doi au o gospodărie mare, la Târgoviște, însă el e convins că partenera lui de viață se va descurca cu toate, descriind-o drept o femeie puternică.

„Eu am fost cel care nu era convins că vrea să plece la Survivor, dar soția a insistat că am nevoie de o vacanță… Așa că plec la Survivor!', a spus Cătălin Zmărăndescu pentru Click!.

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor și soția lui, Luiza, s-au cunoscut în Anglia. Fostul sportiv plecase acolo, pentru nouă ani, după ce s-ar fi despărțit cu scandal de Gigi Becali. Fostul luptător a cerut-o în căsătorie pe actuala lui parteneră de viață într-un mod inedit, chiar după un meci de box. Ea a fost cea care l-a făcut să treacă mai ușor peste momentele grele din viață, cum ar fi divorțul de prima soție. Între ei există o diferență de vârstă de 12 ani, însă asta nu a reprezentat niciodată o problemă pentru ei.

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor și Luiza au împreună doi copii

Cine este Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. Primul copil al cuplului Luiza – Cătălin Zmărăndescu a venit pe lume în 2018. Atunci s-a născut frumoasa lor fiică, Matilda. Spunea despre micuță că este „dragostea lui cea mai mare' și că iubește să petreacă timp împreună cu ea.

„De câţiva ani buni viaţa mea s-a schimbat în bine. Femeia de lângă mine este responsabilă, dar din păcate o înşel în fiecare zi, cu nimeni alta decât cu Matilda, dragostea mea cea mai mare.

Sunt tătic de fetiţă şi sunt fericit. E o fetiţă extrem de activă, trebuie să stai 24 din 24 de ore după ea, dar noroc că avem condiţie fizică. Nici nu mai avem nevoie să mergem la sală. De la şase luni s-a ridicat în picioare, povestea Cătălin Zmărăndescu acum doi ani pentru sursa menționată anterior.

Cătălin Zmărăndescu are 4 copii, în total

Cine este Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor. La aproximativ doi ani distanță, în septembrie 2020, Cătălin Zmărăndescu de la Survivor devenea tată pentru a patra oară. Soția lui a adus atunci pe lume, prin cezariană, un băiețel, pe care l-au numit Cătălin Jr. La fel ca părinții ei, și micuța Matilda a fost încântată să-l cunoască pe mezinul familiei.

„Astazi (3 septembrie) la ora 10:12 a venit pe lume Zmara Jr 4.300kg si 50 cm, as vrea sa puteti simti ce este in sufletul meu acum, fericire, si va doresc tuturor la fel. Am o sotie, o fetita iar acum un baiat pe cinste', a scris atunci Cătălin Zmărăndescu pe contul lui de Facebook.

Cât este marele premiu de la Survivor România 2022

Survivor România 2022 va reveni pe micile ecrane pe 16 ianuarie, iar concurenții sunt nerăbdători să participe la o experiență unică. Faimoșii și Războinicii vor lupta cot la cot și vor trece prin momente care mai de care mai dificile. Miza este un premiu uriaș, în valoare de 100.000 de euro.

Echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 e formată din Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton