Câți ani are Denise Rifai. Și-a dorit să devină specialist în studii islamice

 Dumitrache Laura
.

Câți ani are Denise Rifai. Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România. În momentul de față este moderatoarea unei emisiuni pe Kanal D, iar telespectatorii sunt fascinați de carisma sa. Cu toate astea, multă lume se întreabă câți ani are, de fapt, Denise Rifai și cum a devenit celebră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' are o carieră de succes în jurnalism și a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani. În 2020 s-a mutat la Kanal D, unde moderează un alt tip de emisiune. Vedeta este extrem de discretă cu viața sa personală, motiv pentru care multă se întreba care este vârsta lui Denise Rifai.

Denise RifaiDenise Rifai

Dincolo de talentul său jurnalistic, Denise Rifai este o femeie frumoasă care impresionează prin eleganță și carismă. În emisiunea sa, jurnalista reușește să le atragă atenția tuturor invitaților săi cu atitudinea sa impunătoare. De asemenea, Denise are un stil vestimentar cu influențe clasice, iar acest lucru o caracterizează foarte bine.

Citește și: Tatăl lui Denise Rifai nu a fost de acord cu meseria ei:„Nu îi surâdea această…'

Citește și: Cum arată Denise Rifai nemachiată.Prezentatoarea s-a afișat 100% naturală

Citește și : Oana Roman își sărbătorește astăzi ziua de nume.Ce cadou i-a făcut Marius Elisei

Citește și: De ce nu s-a dus Dorian Popa la înmormântarea tatălui:„Nu pot să-l iert'

Câți ani are Denise Rifai

Denise Rifai și-a început cariera ca prezentator în cadrul unui post de radio. Ulterior, aceasta a intrat în televiziune, lucrând 9 ani pentru postul de televiziune Realitatea TV, prezentând știrile. De multe ori fanii vedetei s-au întrebat care este vârsta jurnalistei, având în vedere că aceasta este extrem de discretă cu viața sa personală. Acum că s-a aflat că vă spune că frumoasa prezentatoare are 36 de ani și s-a născut pe 26 septembrie 1985.

Spre surprinderea multora, Denise a absolvit Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză-Arabă. Chiar și așa, vedeta a ales să își facă o carieră în televiziune și a reușit. Moderatoarea tv a făcut o schimbare în carieră și a acceptat propunerea Kanal D de a prezenta un nou format. Actuala emisiune a lui Denise Rifai prezintă personaje marcante din diferite domenii de activitate.

Denise Rifai a vrut să devină specialist în studii islamice

Puțină lume știe că Denise Rifai a vrut să devină specialist în studii islamice, dar această specializare nu există în România, așa că s-a înscris la ASE. Dar presa a fost pasiunea ei, motiv pentru care a decis să meargă pe acest drum.

Eu sunt un om foarte simplu, un om credin­cios, curat emoțional, și îmi doresc foarte mult să las ceva în urma mea.
Pentru asta muncesc în fiecare zi, în fiecare minut al existenței mele, cred că este menirea noastră să lăsăm ceva care să ne ateste trecerea prin această lume.', spunea prezentatoarea pentru avantaje.ro.

Tatăl lui Denise Rifai nu a fost de acord cu alegerea fiicei sale

Tatăl lui Denise este iordanian, iar vedeta și-a petrecut o mare parte din copilărie în Iordania. Prezentatoarea TV a recunoscut că tatăl său s-a supărat și nu a fost de acord ca ea să lucreze în presă. Cu toate astea, Denise și-a urmat visul și a devenit una dintre cele mai apreciate jurnaliste din țară.

Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. (…) Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta.', declara șatena în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton