Cine este Luca Pintea de la Chefi la Cuțite. A consumat droguri și a făcut închisoare

 Oana Pantazi
.

Luca Pintea a primit trei cuțite la Chefi la cuțite pentru un preparat impresionant, însă la fel de impresionantă este povestea de viață a tânărului. Luca a mărturisit cum a devenit consumator de droguri și cum a ajuns la închisoare, după ce a ales să intre într-un anturaj nepotrivit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Luca Pintea a venit la Chefi la cuțite cu un preparat care a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi. Tânărul a pregătit T-Bone cu piure de ceapă și kale, un preparat pentru care a primit trei cuțite. Dacă dish-ul lui a impresionat, povestea sa de viață a reuțit să-i lase pe cei trei chefi cu gurile căscate… Până la 27 de ani, Luca a trăit o viață demnă de ecranizat.

Luca-Pintea-Chefi-la-CutiteLuca-Pintea-Chefi-la-Cutite

Luca Pintea de la Chefi la Cuțite, pasionat de bucătărie de mic

Luca Pintea a participat la Chefi la cuțite cu un preparat cu care nu avea cum să dea greș și, evident, friptura gătită de el a primit trei cuțite. Concurentul a povestit că, pe lângă sport, este pasionat de gătit încă din copilărie, de când obișnuia să-și prepare singur anumite feluri de mâncare.

„Am făcut polo. Am lucrat vreo două luni și jumătate pe vas. Am început să muncesc de pe la 16 ani, atunci am intrat în această meserie vrând nevrând. Am picat capacitatea și au fost două opțiuni: ori mă duc la Grivița la lăcătuș mecanic ori să mă duc la o școală cu profil de bucătărie sau de frizerie și mi-am ales bucătăria pentru că de la 7 ani fac omletă sâmbătă, duminica pe acasă. Asta era singura înclinație pe lângă sport. Am fost cuminte până la vârsta de 26-27 de ani', a spus Luca Pintea la Chefi la cuțite.

Citește și: Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu. Legiștii au stabilit cauza morții: a avut sau cu COVID?

Citește și: Ami a avut COVID-19. Cum se simte acum: „Am făcut 3 teste”

Citește și: None de la Puterea Dragostei îl jignește pe Jador după ce a nominalizat-o pe Ana Porgras, la Survivor: „Campioana României votată de un analfabet funcțional”

Citește și: Cine este Elena Gatcin de la Românii au Talent. A primit Golden Buzz de la Andra

Luca Pintea de la Chefi la Cuțite a ajuns la închisoare din cauza drogurilor

Luca Pintea le-a povestit celor trei jurați când a ajuns, emoționat, în fața lor, că viața lui s-a schimbat radical după vârsta de 27 de ani, când a intrat într-un aturaj nepotrivit și s-a apucat de droguri. Tânărul a povestit că a lucrat în restaurante atât în România, cât și în străinătate, unde a muncit enorm. s-a întrors în țară după 7 luni și, pentru că a stat fără job alte 3 luni, a început să consume droguri din cauza anturajului…

„M-au pus să curăț cartofi în prima bucătărie în care am intrat și după două săptămâni de practică la acel restaurant l-au închis patronii. Rămânând fără loc de practică… (…) Mie-mi ardea de bagabonțeli. Am stat și am lucrat la ei timp de 4 ani (n.red. un alt restaurant). După, am zis să-mi iau tălpășița. Am primit o ofertă de la un prieten barman la Ibiza. Am ajuns acolo, două zile mi-am făcut viața, mi-au arătat băieții cum e plaja, și după am intrat în pâine la un restaurant din port din Ibiza. Am lucrat timp de 7 luni. După, am venit în țară, am stat 3 luni degeaba. Din cauza anturajului nepotrivit și a minții mele care era în altă parte la momentul ăla, m-am obișnuit să consum anumite stupefiante de risc și de mare risc', a mai transmis el.

A făcut închisoare din cauza drogurilor

Ulterior, Luca Pintea de la Chefi la cuțite avea să treacă prin momente cumplite. Concurentul a mărturisit că, exact în ziua în care urma să plece pe vapor, în Franța, s-a trezit cu mascații la ușă. Nu era traficant de droguri, a povestit el, ci doar consumator, dar asta l-a costat o lună și jumătate de arest…

„M-au arestat în țară, în ziua când trebuia să plec pe vas, în Franța. Dimineața m-am trezit buimac, au venit mascații la ușă. Nu aveam nimic în casă… Nu am vândut droguri, doar le consumam și am ajutat un prieten. „Băi, vreau și eu să fumez', „Hai că te ajut!'. Nu făceam bani din asta. Se pare că acel prieten a fost și cel care a scris de mine acolo. Am fost în arest 1 lună și două săptămâni. A fost un foarte mare șoc. Nu mă vedeam acolo vreodată. Nu mă lupt cu o dependență, nu mai folosesc. Plâng pentru mine și pentru ce au trăit alții prin prisma greșelii mele. (…) Undeva la 10 ani trebuie să stau cuminte', a mai mărturisit Luca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton