De ce au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu. Cum se înțelege vedeta cu socrii: "Din prima clipă..."

 Cica Cristina
.

Lili Sandu dă din casă! Vedeta susține că este pregătită să devină din nou mămică, la numai câteva luni după ce a născut. De asemenea, a vorbit despre relația sa cu părinții lui Silviu Țolu, diferența de vârtă dintre ea și partenerul ei, precum și motivul pentru care nu au mai făcut nuntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară la 41 de ani. I s-a îndeplinit marele vis și este în culmea fericirii. Vedeta recunoaște că, pe cât frumos, pe atât de dificil este să te ocupi de un copil. Ea și Silviu Țolu își împart responsabilitățile, iar artista simte că ar fi pregătită să mai treacă încă o dată prin această experiență.

Lili-Sandu-1Lili-Sandu-1

„E absolut minunat. E foarte dificil, dar pe cât e de dificil, pe atât e de frumos. E o recompensă extraordinar de mare sufletească. Dumnezeu știe cum să le aranjeze și chiar dacă am început acum la 41, parcă nu m-aș opri. Parcă aș mai vrea să trec o dată sau de două ori prin experiența asta. E păcat să stea gena aia acolo', a povestit Lili Sandu la o emisiune tv.

Lili Sandu: „Nu ne gândim la diferența de vârstă'

Lili Sandu a subliniat că nu se resimte diferența de vârstă de 12 ani între ei, iar cu această ocazie a vorbit și despre relația pe care o are cu socrii ei.

„De aia arăt și eu bine, că la 12 ani diferență trebuie să mă mențin și eu. Noi nu punem presiune pe noi și pe relația noastră. Nu ne gândim la diferența de vârstă. Se întâmplă de multe ori să fie mult mai matur decât mine, dar n-am simțit diferența asta. Părinții lui m-au iubit din primul moment și eu la fel. Nu am primit niciodată informații de genul ăsta, dar auzeam mereu prin culise', a mai spus Lili.

Citește și: Cum arată Lili Sandu în lenjerie intimă, la 3 luni după ce a născut:”Îmi iubesc fiecare urmă pe care sarcina a lăsat-o”/ FOTO

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac dur la Lili Sandu, după ce a zis că îi e dor de burtica de gravidă:'Sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile'

Citește și: Viviana Sposub: „Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață'

Citește și: Sora lui Culiță Sterp de la Survivor, dezvăluiri neașteptate:'Doar la nuntă lui l-am mai auzit plângând'

De ce nu au făcut Lili Sandu și Silviu Țolu nuntă

Lili Sandu a dezvăluit și motivul pentru care nu a mai făcut nunta su Silviu Țolu. Potrivit spuselor ei, evenimentul nu a mai avut loc din cauza pandemiei de coronavirus.

„E inelul de logodnă. Nu am mai apucat să facem nunta că a venit tâmpenia asta de pandemie', a conchis Lili Sandu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton