Cine este logodnicul Cristinei Spătar. Cu ce se ocupă viitorul soț al artistei

 Dumitrache Laura
.

Cine este logodnicul Cristinei Spătar. Îndrăgita artistă a anunțat în urmă cu câteva zile că a fost cerută în căsătorie, iar răspunsul a fost afirmativ. După căsnicia eșuată cu Alin Ionescu, Cristina Spătar a decis să își refacă viața. Deși a preferat să fie discretă în legătura cu noua sa relație, Cristi Brancu a dezvăluit identitatea bărbatului cu care artista se va căsători.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este logodnicul Cristinei Spătar. Cristina Spătar a divorțat de Alin Ionescu în urmă cu șase ani, iar împreună au doi copii, un băiat și o fată. Vedeta a suferit foarte mult în urma divorțului, dar acum se pare că și-a găsit liniștea în brațele partenerului ei. Zilele trecute, artista și-a anunțat fanii din mediul online că a fost cerută în căsătorie, iar răspunsul a fost afirmativ.

cristina spatar cerere in casatorie iubitcristina spatar cerere in casatorie iubit

Cine este logodnicul Cristinei Spătar. Cristi Brancu este cel care a dezvăluit identitatea iubitului secret al Cristinei Spătar. Prezentatorul Tv a vorbit în emisiunea sa despre logodnicul artistei. Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie, dar nu a dezvăluit public identitatea partenerului ei.

Citește și: Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie în Dubai. Artista a spus „DA”:”Meriți tot ce e mai bun”

Citește și:Cum se înțeleg Cristina Spătar și Alin Ionescu, la 6 ani de la divorț:”Nu putem avea o relație normală”

Citește și:Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan. Câți bani îi datorează antrenorul de fotbal fostei sale soții:„Până acum, a plătit cam 12.000 de euro'

Citește și:Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă:”Drumul spre Oscar a început”. Ce rol are Daria

Cine este logodnicul Cristinei Spătar

Cine este logodnicul Cristinei Spătar. Cristina Spătar este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a trecut prin momente dificile, după ce a divorțat de fostul soț, Alin Ionescu. Despărțirea lor a avut loc în urmă cu șase ani, iar artista a reușit să depășească momentul dureros.

Cei doi copii ai săi au ajutat-o să treacă cu bine peste această dramă. Iar pe plan amoros, se pare că soarele a răsărit și pe strada ei, iar în urmă cu câteva zile, Cristina a fost cerută în căsătorie. Mai mult, răspunsul vedetei a fost afirmativ. Cu toate astea, cântăreața a fost discretă și nu a dezvăluit identitatea iubitului ei. Recent, Cristi Brancu a spus în emisiunea sa cine este, de fapt, bărbatul care a cucerit-o pe Cristina Spătar.

Vicențiu Mocanu deține afaceri în Vâlcea

Cine este logodnicul Cristinei Spătar. Conform prezentatorului TV, iubitul Cristinei Spătar se numește Vicențiu Mocanu și este un om de afaceri din Vâlcea. Logodnicul artistei are două companii în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor. Potrivit lui Cristi Brancu, artista este extrem de fericită alături de Vicențiu. De asemenea, se pare că cei doi vor avea o companie în Dubai și sunt asociați la o firmă de construcții.

Cristina Spătar a avut în trecut o relație cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani, pe nume Tiberiu Vărzaru. După mariajul eșuat cu Alin Ionescu, artista declara că nu se va mai căsători niciodată. Ei bine, se pare că Vicențiu a reușit să o facă să își schimbe alegerile.

Cristina Spătar a acceptat cererea în căsătorie

Cine este logodnicul Cristinei Spătar. Zilele trecute, Cristina Spătar a postat pe rețelele de socializare câteva imagini surprinzătoare. Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și a împărtășit cu fanii din mediul online această bucurie. Vedeta a fost cerută în căsătorie în Dubai, iar răspunsul acesteia a fost „DA”.

Cristina Spătar a publicat pe rețelele sociale o imagine cu inelul de logodnă, dar și un InsaStory în care se vede că radiază de fericire. Se poate observa că artista trăiește cele mai frumoase clipe din ultima perioadă. „Am spus da.', este descrierea pe care a folosit-o cântăreața la postare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton