Andreea Popescu credea că va avea o fetiță, dar va naște un băiețel: „Pregătisem ideea de cameră a surorilor, hăinuțele...”

 Radulescu Ruxandra
.

Andreea Popescu credea că va avea fetiță, dar va naște un băiețel. Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a avut parte de o surpriză de proporții după cel mai recent consult medical. Aceasta anunțase în urmă cu câteva luni că așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Vedetei i s-a spus la acel moment că va naște o fetiță. Andreea Popescu alese și un nume pentru micuță și întreaga familie aștepta venirea pe lume a copilei. Ceea ce a aflat la ultima ecografie i-a dat planurile peste cap vedetei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Popescu credea că va avea fetiță, dar va naște un băiețel. Vedeta a rămas însărcinată la scurt timp după ce a dat naștere fiicei sale, Anastasia. Andreea Popescu fusese înștiințată de către medici că va urma să aibă încă o fetiță, ceea ce a generat foarte multă bucurie în întreaga familie. Andreea Popescu alesese și un nume pentru micuță. Vedeta voia să-și boteze viitoarea fiică Irini. Spre marea ei suprindere, vedeta a aflat acum puțin timp, că va naște, de fapt, un băiețel. Aceasta a fost extrem de uimită și a împărtășit bucuria urmăritorilor ei.

img-23img-23

Andreea Popescu credea că va avea fetiță, dar va naște un băiețel

Andreea Popescu va da naștere, în curând, celui de-a doilea fiu. Deși vedeta anunțase pe rețele de socializare că va aduce pe lume o fetiță, dansatoarea a avut parte de o surpriză chiar în al doilea semestru de sarcină. Andreei i se spusese inițial că va da naștere unei fetițe, însă ultima ecografie a dezvăluit cu totul altceva. Vedeta a împărtășit entuziasmată vestea pe contul de socializare.

Citește și: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, e gravidă a doua oară.Primele imagini de la ecograf

Citește și: Ce probleme are Andreea Popescu după a doua naștere: „Sunt în agonie”

Citește și: Anamaria Prodan se gândește la a treia căsătorie, după divorțul de Reghe. Ce gen de bărbat i-ar plăcea:„Dacă, de exemplu, îmi găsesc un Ion Țiriac?’

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată:’Am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile, nu mai aveam aer’

Lucrul acesta se intampla o data la cativa ani. Nimeni nu a gresit cu nimic, pur si simplu bebelusul nu a vrut sa se arate, a vrut sa tina secret pana in luna a 5-a. Nu vom avea fetita si nici Irini nu o va chema, ci vom avea un baietel. Bucuria este aceeasi, si visul lui Ioachim s-a implinit, va avea un fratior, visul socrului meu la fel, s-a implinit, va mai fi un baiat care v-a duce numele Cojoc mai departe. Pregatisem ideea de camera a surorilor, hainutele, caruciorul roz, tot ce trebuie. Ador surprizele si aceasta este una superba.„, a dezvăluit vedeta.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, este o femeie împlinită

Andreea Popescu a făcut parte din trupa de dansatori a Deliei. În prezent, Andreea a pus pe primul loc viața de familie, are doi copii superbi și o relație minunată cu Rareș Cojoc, alături de care formează un cuplu superb. Amândoi și-au manifestat dintotdeauna dorința de a avea copii, iar visul li s-a împlinit.

Cei doi sunt părinții unei fetițe pe nume Anastasia, 1 an, și a unui băiețel de câțiva anișori. Andreea Popescu anunța în urmă cu două luni că este din nou însărcinată.

Minunea numarul 3 care ne-a luat prin surprindere. Cine ar fi crezut ca la 9 luni dupa ce am nascut-o pe Anastasia aveam sa aflu ca voi fi din nou insarcinata. Eu am zis fetita, Rares 100% ca va fi baiat Ioachim isi dorea un fratior. „, a mărturisit aceasta pe Instagram.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton