Cine este Lia Bugnar. Totul despre artista care i-a fost iubită lui Anghel Damian timp de 9 ani

 Laciu Andreea
.

Multă lume a urmărit-o pe Lia Bugnar cu drag în emisiunea Asia Express, dar și prin intermediul relației cu Anghel Damian, alături de care a lucrat pentru serialul Vlad de la Pro TV. Cei doi s-au iubit timp de nouă ani, dar relația lor a ajuns la final, iar acum regizorul și scenaristul din spatele noului serial Clanul are o relație cu Theo Rose, și ea implicată în același proiect de televiziune. Iată cine este, de fapt, Lia Bugnar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea știa că Lia Bugnar și Anghel Damian au o relație frumoasă și discretă. Pe cei doi i-a legat și pasiunea pentru actorie și regie, dar și pentru scris. Cu toate acestea, se pare că acest lucru nu a fost de ajuns, căci scenaristul serialului Vlad, dar și al noului serial Clanul, a fost fotografiat pe stradă, în timp ce o săruta pe Theo Rose, noua lui iubită.

lia-bugnar-1-1lia-bugnar-1-1

Cine este Lia Bugnar. Are 53 de ani și este regizor, scenarist, dramaturg, actriță și scriitoare

Mulți s-au întrebat cine este Lia Bugnar și ce a făcut înainte să devină celebră. Lia Bugnar s-a născut în data de 4 ianuarie 1969 și are acum 53 de ani. S-a născut în București, mai precis în zona Balta Albă. Este dramaturg, scenaristă, regizor, actriță și scriitoare română. Provine dintr-o familie cu venituri medii din Balta Albă, iar părinții ei lucrau în domeniul comerțului. Tatăl a fost chiar șef de alimentară.

Și-a dorit să fie admisă la Limba Chineză, dar nu a reușit. După ce a terminat facultatea, s-a decis să se angajeze ca secretară. Și-a dat seama rapid că nu își dorește să urmeze acest drum, așa că s-a înscris la un casting și a devenit manechin.

La un moment dat, la începutul lui 1989, cineva i-a zis maică-mii că era un concurs de manechine la UCECOM, un alt complex de litere… Şi mama mi-a zis să mă duc. M-am prezentat la concurs. Erau sute de fete la coadă. Mi-aduc aminte că pe mine nu m-au mai pus să mă dezbrac, au zis că nu mai e nevoie şi m-au luat direct‘, a povestit Lia Bugnar de la Asia Express pentru Adevărul.

Citește și: Lia Bugnar, primele declarații după ce Anghel Damian a confirmat relația cu Theo Rose: „Chiar nu simt nevoia să știe toată lumea”

Citește și: Anghel Damian, declarații de amor ca-n filme pentru Lia Bugnar, înainte să se îndrăgostească de Theo Rose: „Suntem parteneri în absolut”

Citește și: Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar: „Primul pas l-am făcut eu”. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Anghel Damian din serialul Vlad, despre iubirea cu Lia Bugnar. Ce-i ține împreună, deși îi despart 22 de ani: „Cel mai important este să…”

Ce spunea Anghel Damian despre relația cu fosta lui iubită

A ajuns apoi să facă performanță în teatru și în televiziune. Tot la o filmare l-a cunoscut și pe Anghel Damian, cel cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de nouă ani, fără să țină cont de diferența de vârstă de peste două decenii.

Regizorul de la Pro TV dezvăluia că el a fost cel care a făcut primul pas către Lia Bugnar, îndrăgostindu-se de aceasta, culmea, chiar după ce au jucat rolul a doi iubiți într-o filmare.

„Ne-am cunoscut la o filmare, unde jucam doi străini care se îndrăgostesc la metrou. Ne-am îndrăgostit la repetiții la teatru, într-un spectacol unde jucam doi străini care sunt într-o competiție draconică și aproape că se urăsc. Primul pas l-am făcut eu, nebunia tinereții, cum ar veni, după care puteți vedea…

O compatibilitate mișto de stil și caracter și un simț ascuțit al micului compromis (al amândurora). Orice relație de lungă durată are ca fundament adaptabilitatea la celălalt și, în anumite cazuri, micul compromis. Adică renunțarea la o plăcere minoră pentru o armonie majoră în cuplu. Cei trecuți prin relații lungi știu despre ce vorbesc. Cei care încă așteaptă relația vor afla… sau nu”, dezvăluia Anghel Damian despre Lia Bugnar, în exclusivitate, pentru Viva.

Ce spunea fostul iubit al Liei Bugnar despre diferența de vârstă dintre ei

Mulți i-au judecat pentru că îi desparte o diferență de peste 20 ani, dar cei doi și-au văzut de treabă și s-au bucurat discret de povestea lor de iubire.

„Prejudecăți au fost și vor exista în continuare. La început, erau mai dese, mai gălăgioase, mai mulți oameni convinși că nu vom rezista mult, că e nefiresc. Dar trecând această probă a timpului, zgomotul s-a disipat și nu mai ajunge la noi. Suntem feriți, cred eu, pentru că suntem înconjurați de oameni pe care îi iubim și care ne iubesc și nu văd în noi o diferență de ani”, a mai mărturisit Anghel Damian, tot pentru Viva.

Sursă foto: Facebook, colaj Viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton