Ada Condeescu, despre viața cu doi copii. Actrița a angajat o bonă: "Resursele nu sunt nelimitate"

 Dumitrache Laura
.

Ada Condeescu a devenit mamă pentru a doua oară în luna noiembrie a anului 2020. Actrița formează un cuplu cu regizorul Cătălin Mitulescu și mai au împreună o fetiță, Ecaterina, în vârstă de 4 ani. Recent, vedeta a dezvăluit cum se descurcă cu doi copii, dar și cum reușește să se împartă între proiectele profesionale și familia sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ada Condeescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Frumoasa actriță își împarte viața între proiectele profesionale și viața de familiei. Pentru că a avut nevoie de ajutor, Ada a angajat o bonă încă de pe vremea când avea un singur copil. Recent, a făcut dezvăluri inedite și a spus cum se descurcă cu doi copii.

Ada CondeescuAda Condeescu

După nașterea primului copil, Ada Condeescu și-a dat seama că are nevoie de ajutor și a avut norocul de a cunoaște o femeie de încredere care o ajută în creșterea micuților. În prezent, bona o ajută și are grijă de fiica ei, dar și de mezinul de un an și 7 luni.

Citește și: Actrița Ada Condeescu, mărturisire dureroasă:M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie' / EXCLUSIV

Citește și:Însărcinată în 6 luni, Ada Condeescu și-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă.Actrița va fi mamă pentru a doua oară

Citește și:Marcela Fota iubește din nou, la doi ani de la moartea soțului:”Viața are cursul ei…”

Citește și:Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț:„Datorită ei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste'

Ada Condeescu, despre viața cu doi copii

Ada Condeeescu se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Actrița formează un cuplu de peste zece ani cu regizorul Cătălin Mitulescu, iar împreună au doi copii, o fetiță de trei ani și un băiat de un an. Vedeta își împarte viața între proiectele profesionale și familia ei. Ada recunoaște că este greu să ai doi copii, dar a avut norocul să găsească o femeie de încredere care să să o ajute cu cei doi copii. După primul an de maternitate, actrița și-a găsit o bonă.

„E foarte bine cu doi copii, e greu, dar am pe cineva care mă ajută constant. Am luat-o pe doamna care este bonă de când avea cea mare un an și ceva. E cu noi de 3 ani. Nu e internă, nu aș putea. Sunt prea sălbatică așa cu oamenii ca să am pe cineva străin să locuiesc cu el. Abia reușesc cu mine să mă adaptez uneori', a spus actrița pentru impact.ro.

Ada are încredere în bona copiilor ei

Ada Condeescu a declarat că atunci când se întâlnește cu prietenii sau filmează, nu se grăbește să ajungă acasă, deoarece știe că cei doi copii ai săi sunt în siguranță cu bona. De asemenea, vedeta susține că se bucură de fiecare moment de pauză.

„Uneori trebuie să ieși din lumea aceea care e foarte frumoasă, ca să te încarci, ca să fii cu tine și ca să poți de fapt să dai înapoi. Resursele nu sunt nelimitate', a mai spus actrita.

Ada, despre relația pe care o au cei doi copii ai săi

Ada Condeescu a devenit mamă pentru a doua oară în 2020. Actrița mai are o fetiță în vârstă de 4 ani și 4 luni, care își iubește foarte mult fratele. Deși a existat o oarecare gelozie la început, Ada a mărturisit că cei doi au o relație frumoasă.

„Deja se iubesc foarte mult. La început a fost așa o chestie, o gelozie, dar care nu se știa exact că este o gelozie, era așa o formă a fetiței mele de a cere mai multă dragoste cumva. Dar așa gelozie, că am mai văzut cazuri, eu nu am simțit. Am și încercat să fie o trecere ușoară de la 3 la 4 membri', a mai declarat Ada Condeescu pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton