Cine este Larisa Udilă. E căsătorită cu fotbalistul Alexandru Ogică și are un copil

 Laciu Andreea
.

Cine este Larisa Udilă. Frumoasa brunetă are o familie minunată, este căsătorită cu fotbalistul Alexandru Ogică, iar din povestea lor de iubire a venit pe lume micul Milan. Pasionată de modă, a reușit să devină una dintre cele mai apreciate și mai iubite concurente de la Bravo, ai stil!, emisiunea de pe postul de televiziune Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

A cochetat cu modelingul, dar și cu televiziunea. Acum este influencer și face bani frumoși din contractele de publicitate. Apariția ei din Bravo, ai stil! i-a cucerit pe mulți, iar acum fanii ei o urmăresc constant pe rețelele de socializare. Lucrurile îi merg bine și pe plan personal, după ce s-a căsătorit și a devenit mamă.

larisa-udila-1-1larisa-udila-1-1

Cine este Larisa Udilă?

Larisa Udilă s-a născut în data de 30 aprilie 1997, la București. Are 25 de ani și a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine (FABIZ), din cadrul Academiei de Studii Economice București, potrivit kfetele.ro. A fost una dintre cele mai apreciate concurente din sezonul 1 al emisiunii Bravo, ai stil! de la Kanal D.

În anul 2017, a participat la Miss Univers România, unde a reușit să obțină locul 2. A lucrat și ca reporter pentru emisiunea Teo Show, iar acum este o prezență foarte activă în mediul online. Înainte să ajungă în lumea televiziunii, Larisa Udilă a lucrat ca model în cadrul agențiilor „Attitude Models' și ,,Unique Models Agency' din București pentru o bună perioadă de timp.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu: „Stau bine la capitolul dragoste, dar…'

Citește și: Cum s-au cunoscut Larisa Udilă și soțul ei și cine a făcut primul pas: „Ne știam din clasa a II-a'

Citește și: Ce spune Jorge despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, Ramona: „Și acum câștigă mai bine decât mine. Aveam frustrări legate de subiect…' / EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă și-a botezat fiul. Nicole Cherry i-a fost nașă: „A ieșit mai frumos decat mi-am imaginat vreodată!'

Este căsătorită cu Alexandru Ogică

Cine este Larisa Udilă. Larisa și fotbalistul Alexandru Ogică se cunosc de la o vârstă fragedă, dar au format un cuplu în anul 2014. După câțiva ani de relație, aceștia s-au logodit. Cererea în căsătorie a avut loc pe malul lacului Cernica, pe un covor roșu presărat cu petale de trandafiri.

Larisa și Alexandru Ogică s-au căsătorit pe 23 iunie 2021. Evenimentul a avut loc într-un loc splendid din Buftea, aflat fix lângă lac. Larisa Udilă era însărcinată în ultimul trimestru în ziua cea mare. Nașii de cununie au fost chiar cei care au botezat-o pe brunetă, în timp ce nașii fiului ei, Milan, au fost Nicole Cherry și soțul ei.

Cine este Larisa Udilă. „Având în vedere că ne cunoșteam din clasa a II-a, vă dați seama că nu a fost deloc greu să vorbim. Am fost prieteni în ultima perioadă, înainte să fim împreună, și am decis să fac eu primul pas și de ziua lui i-am adus un tort și de atunci am început să fim împreună’, a povestit Larisa Udilă pe Insta Story.

Larisa Udilă s-a confruntat cu depresia postnatală

Cine este Larisa Udilă. În anul 2021, vedeta îl aducea pe lume pe micul Milan. Însă, pe lângă emoțiile din momentul nașterii, care a fost una cu complicații, Larisa a mai suferit și de depresie postnatală.

„E periculoasă rău despresia asta postnatală, nimeni nu se întreabă de unde vine.Dacă nu ai susținere de la cei din jur(…) Mama m-a ajutat foarte mult cu bebelușul. Eu nu știam pe ce planetă mă aflu. Am zis să las totul să vină natural. Au fost momente în care credeam că e sfârșitul Pământului.

A ținut cam o lună și jumătate, dacă nu chiar două. În primele două săptămâni, seara, începeam să plâng. Plângeam câteva ore, dar fără oprire. Mă suna soacră-mea, mă suna mama. Aveam pur și simplu criza asta de plâns. În orele astea nu stăteam foarte mult lângă copil. Nu puteam să încarc copilul cu energia mea. Cum eram eu agitată, cum era copilul agitat’, povestea Larisa Udilă în trecut, potrivit Wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton