Cine este Jean Gavril de la America Express. A câștigat Dancing on Ice

 Oana Pantazi
.

Cine este Jean Gavril de la America Express. Intrat recent în atenția publicului larg datorită participării la Dancing on Ice – Vis în doi, Jean Gavril este un artist extrem de talentat în domeniul său de activitate, dar, după cum a dovedit recent, și pe gheață… În prezent, el face parte din noul sezon America Express, alături de fratele lui, Dinu. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Jean Gavril de la America Express. Jean Gavril a acceptat să facă parte din cea mai tare aventură din viața lui, show-ul America Express, de la Antena 1. Cântărețul nu va fi singur în emisiune, ci alături de fratele lui, Dinu, cu care va face echipă. Ei și restul concurenților vor trece prin probe care mai de care mai dificile în drumul către marele premiu.

Cine-este-Jean-Gavril-2Cine-este-Jean-Gavril-2

Jean Gavril – Viață personală

Cine este Jean Gavril de la America Express. Jean Gavril, pe numele lui real Jean Florin Gavrilă, s-a născut pe data de 21 noiembrie 1993, în Constanța. În prezent, acesta are 29 de ani. Artistul are 75 de kilograme și 1,76 m înălțime, notează stiridirecte.ro.

Jean Gavril de la America Express e căsătorit cu superba lui soție, Bianca. Cei doi au devenit părinți în 2021, pe 25 septembrie, atunci când a venit pe lume fiica lor, Eva Marina. Soția concurentului de la Antena 1, Bianca Gavrilă, este dansatoare de profesie și a apărut chiar și într-unul dintre clipurile soțului ei.

„Aș putea spune destul de ușor unde sunt pentru că acum știu unde mă aflu. Sunt în creștere, în primul rând, învăț. Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta. Și o primesc ca pe o confirmare că am făcut ceea ce trebuie. Am fost și fericit pentru că am făcut tot ceea am făcut și asta m-a făcut să merg mai departe. Sunt un om echilibrat. Am o viață personală echilibrată alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri. Ne învățăm unul pe altul chestii. Mă cunosc și știu că și dezechilibrul poate fi productiv', a spus Jean Gavril la Radio Impuls.

Jean Gavril e căsătorit și are o fiică

Cine este Jean Gavril de la America Express. Artistul a trecut și prin momente grele, când soția lui a fost la facultate în străinătate, timp de 4 ani. Iată însă că, în pofida celor care nu dădeau șanse de reușită unei relații la distanță, Jean Gavril le-a dovedit contrariul.

„Eu în ăia patru ani am avut de trăit pe partea asta de dragoste, ce trăiesc alții în trei ani. Eu trebuia să trăiesc în trei zile. În weekend, cât timp ne vedeam. Trebuia să stau singur în București. Toată lumea a zis că nu o să reușim și vreau să fac din relația asta pe care o am, un model. Nimic nu este ușor, dar unde există dorință, se poate. Există vulnerabilitate la bărbați sau niște concepte din astea prin care am trecut și culmea, te fac mai puternic', a declarat Jean Gavril în cadrul emisiunii Invitatul de 12.

Jean Gavril – Carieră

Cine este Jean Gavril de la America Express. Jean Gavril e cunoscut drept un talentat artist de muzică pop-rock și rock alternativ. Carismaticul interpret este nu e doar cântăreț, ci și compozitor. Acesta a debutat în lumea muzicii cu piesa Nebun de legat, lansată în 2014, urmată de piesa succes Totul sau nimic. De-a lungul carierei sale, artistul a cântat pe scene importante din țară la diferite evenimente precum Electric Castle, Femei pe Mătăsari, Romanian Creative Week, Gala Forbes și Elle Style Awards.

Artistul a început să își cultive pasiunea pentru muzică la vârsta de 7 ani, atunci când a primit prima lui chitară de la părinții săi. Ulterior, Jean a participat la diverse concursuri de muzică și a reușit să câștige multe premii. În școala generală, Jean Gavril s-a alăturat corului școlii. Apoi, a studiat la Liceul Mircea cel Bătrân din Constanța, iar ulterior s-a mutat la București, după ce a fost admis la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Dancing on Ice. Lista completă cu vedetele

Citește și: Lidia Buble și-a schimbat look-ul! De ce a lipsit 2 săptămâni de pe Instagram: „Am șters tot pentru că…”

Citește și: Cuza și Emi, detalii neașteptate după ce au pierdut finala Asia Express: „Noi am fi mers pe un euro'

Citește și: Cine e Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016 din Ucraina, care s-a refugiat în România.A luat premiul cu o piesă despre război

Jean Gavril e pasionat de tatuaje

Jean Gavril își compune piesele singur, iar cea mai bună inspirație sunt chiar întâmplările din viața lui. Cu toate acestea, în proiectele sale, Jean a colaborat și cu alți compozitori, precum Smiley, Feli, Angus Mihai, Florian Rus, Tudor Chirilă, Adrian Despot, NOSFE, Bruja, JO, JUNO.

Artistul este, de asemenea, pasionat de tatuaje, ca orice rocker care se respectă.

„Le ador încă de când eram copil. Mi s-a părut mereu că sunt ca o decorare a propriului corp. Am fost fascinat de ele încă din prima clipă când am descoperit la un căpitan de vas un tatuaj cu o ancoră pe mână. Aveam 19 ani când am făcut primul tatuaj. Este un clasic dagger trough heart tattoo pe care scrie unul dintre cele 7 păcate, anume LUST, este legat despre înșelat și este făcut pereche cu încă cineva', a declarat Jean Gavril în cadrul unui interviu pentru debarbati.ro.

Jean Gavril a câștigat Dancing on Ice

Cine este Jean Gavril de la America Express. Jean Gavril nu e străin de lumea televiziunii. Artistul a fost unul dintre cei 9 concurenți ai show-ului Dancing on Ice – Vis în Doi. De altfel, el și partenera lui din concurs, Ana Maria Ion, l-au și câștigat.

„Nu prea mi-am pus bariere până acum în viața asta, și nici nu am de gând să o fac. Îmi place să simt că trăiesc, fie că sunt pe scenă în fata mulțimii sau pe motocicletă cu vântul în cască, adrenalina trebuie să pompeze. Acum, mă aflu pe o suprafață rece, strălucitoare si tare care imi face corpul să mă doară când cad, să prindă viteză mare când alerg si să ma facă să uit ca există ceva în jurul meu atunci când ne pregatim să facem un salt. Da, este vorba de gheață și patinaj, si este ceva extraordinar, ceva ce nu am mai simțit niciodata. Ideea ca eu, sa pot aluneca elegant si să fac piruete, dansuri și coregrafii alături de o campioană internaională la patinaj încă nu mi s-a așezat în minte, parcă încă refuz că se întâmplă, dar este cât se poate de adevărat, si da, asta o spun toate vânătăile si corpul meu in schimbare de la antrenamente!

Daca mi-ați fi spus că voi avea ocazia să practic patinajul artistic, aș fi spus că sunteți nebuni și că ați greșit persoana, însă supriza face să fie chiar adevarat si pe langa asta chiar sa ma pricep la treaba asta.

Intotdeauna mi-au placut provocarile însă stiu că nu va fi ușor, pericolele si frica sunt la toate colțurile, și este o incercare foarte grea…
Eu sunt aici să mă depășesc pe mine, eu sunt inamicul, și abia aștept să dau totul pe gheață!„, a scris Jean Gavril pe contul s[u de Instagram.

Cine sunt concurenții de la America Express

Am aflat cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton