Cine este Gabriel, noul concurent de la Puterea Dragostei. A divorțat în urmă cu doar 2 luni

 Lupescu Anca
.

Gabriel este cel mai nou concurent care a intrat în casa Puterea Dragostei. Bărbatul a fost bine întâmpinat de concurente, însă trecutul lui este unul mai complicat, iar el nu a fost sincer de la început cu telespectatorii și colegii săi de casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Radu George Gabriel este originar din Galați, iar prima sa apariție în emisiune a fost una spectaculoasă! 

Gabriel are 23 de ani, și a venit în emisiune pentru a-și găsi jumătatea. Bărbatul a fost luat cu asalt de către concurente și deja a recunoscut faptul că are două favorite, Adriana și Mădălina. În plus, noul concurent a mai adăugat faptul că este o persoană sinceră, sufletistă și caldă și că este zodia Taur. 

gabriel-cu-masinagabriel-cu-masina

La prima apariție în emisiune, Gabriel le-a adus flori tuturor concurentelor și a dat primele detalii despre viața lui dinainte de emisiune. Se pare că tânărul a fost logodit, dar logodna a durat destul de puțin timp. De la ultima relație pe care a avut-o, acesta susține că au trecut mai bine de 6 luni de zile. 

Totuși, Gabriel nu a fost atât de sincer de la început, pentru că există un document care atestă faptul că a fost căsătorit, ba chiar mai mult, divorțul a avut loc în urmă cu două luni de zile. Lucru pe care noul concurent a „uitat' să îl menționeze.

Motivul pentru care bărbatul a divorțat nu este cunoscut, însă se pare că acesta nu vrea să vorbească despre subiectul acesta momentan. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton