Nicoleta Luciu, de nerecunoscut la 5 ani după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Arată mai bine ca niciodată

 Stamen Diana
.

Nicoleta Luciu a renunțat la televiziune pentru viața de familie, iar acum este de nerecunoscut. Întotdeauna vedeta a fost foarte preocupată de felul în care arată și a făcut sacrificii pentru a se menține în formă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Nicoleta Luciu făcea naveta la București, pentru mai multe proceduri de înfrumusețare. Se pare că toate sacrificiile pe care vedeta le-a făcut au dat roade și rezultatele se văd.

Nicoleta Luciu a reușit să slăbească câteva kilograme bune și are acum o siluetă de invidiat. Chiar dacă nu mai apare la televizor, vedeta nu a renunțat la ideea de a arăta bine. Mama a patru copii, Nicoleta Luciu își face întotdeauna timp și pentru ea.

Ultimele imagini postate de ea pe rețelele de socializare au uimit pe toată lumea. Vedeta arată mai bine ca niciodată și a primit foarte multe complimente din partea prietenilor ei virtuali.

Citește și: Trecutul traumatizant al Nicoletei Luciu. Tatăl alcoolic și agresiv i-a marcat copilăria. Bruneta a început să muncească de la 15 ani

Nicoleta Luciu a ținut regim în pandemie

Nicoleta Luciu s-a retras de mult timp din lumina reflectoarelor, preferând să ducă o viață liniștită la Miercurea-Ciuc, alături de soțul ei și de cei patru copii ai lor. Așadar, pandemia de coronavirus nu i-a afectat brunetei foarte mult viața de zi cu zi, dar nici nu e ușor să ții patru copii plini de energie în casă.

'Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 175. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc', a explicat vedeta pentru viva.ro.

Nicoleta-Luciu-2Nicoleta-Luciu-2

Citește și: Nicoleta Luciu, amintiri din copilărie. I-a furat banii mamei sale și i-a cheltuit pe dulciuri: 'Am mâncat o bătaie'

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton