Cine este DJ Harra de la Splash! Vedete la apă. A fost abandonată în maternitate

 Oana Pantazi
.

Cine este DJ Harra de la Splash! Vedete la apă. Dana Neacșu este una dintre cei 12 concurenți care se vor întrece, într-un bazin olimpic, în show-ul Antenei 1 pentru câștigarea titlului suprem. Puțini știu însă că DJ Harra are o poveste de viață absolut impresionantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este DJ Harra de la Splash! Vedete la apă. Carismatica DJ Dana Neacșu este pregătită să intre în competiția Splash! Vedete la apă, alături de alți 11 concurenți, sub atenta supraveghere a unui juriu exigent, din care au fost deconspirate și primele nume – Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova. Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor formează o echipă carismatică de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă.

Pe 13 august, fanii emisiunii vor avea ocazia să vadă pentru prima dată cum se descurcă în competiție DJ Harra, alături de Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică, care au început deja antrenamentele.

11695035_717201361741686_8757631057701862343_n11695035_717201361741686_8757631057701862343_n

Cine este DJ Harra de la Splash! Vedete la apă

DJ Harra, una dintre cei 12 concurenți ai show-ului ce va reveni curând la Antena 1 este un nume reputat în branșă. Vedeta a devenit celebră după ce a mixat prin cluburi topless, însă puțini știu că faimosul DJ are o poveste de viață demnă de ecranizat. Iată, așadar, cine este DJ Harra de la Splash! Vedete la apă și ce mărturisiri emoționante a făcut despre trecutul ei! Puțini știu că Dana Neacșu, aka DJ Harra, a a fost abandonată de mama ei în maternitate…

„Riscam să merg la un centru de plasament. Mama mea naturală m-a născut şi m-a abandonat în spital. Am stat acolo trei luni. Verişoara tatălui meu lucra acolo şi le-a spus părinţilor mei să mă înfieze', a povestit DJ Harra, la Kanal D.

Dana a mărturisit însă că nu dorește să o cunoască pe cea care i-a dat viață, fiindu-i recunoscătoare doar pentru faptul că a adus-o pe lume.

„Avea nouă perfuzii puse în cap”

„Nu sunt încântată să mă întâlnesc cu un om care nu s-a gândit că aş fi putut să mor după naştere. Nu simt nimic pentru ea. Poate sunt rea, egoistă, dar pentru mine este un om străin. Îi mulţumesc doar că mi-a dat viaţă', a adăugat ea.

Pe de altă parte, mama adoptivă a Danei Neacșu a făcut și ea mărturisiri dureroase și, în egală măsură, emoționante.

„Avea nouă perfuzii puse în cap. Când ne-am dus să o luăm de la maternitate era aproape moartă. Când am luat-o, parcă venise un înger în casa noastră. M-am dus singură să o văd, am venit acasă foarte fericită. Am început demersurile să o înfiem. Era ca o păpuşă. Nu ne-a fost greu să o creştem', a spus ea.

Citește și: Cine sunt cei 12 concurenți de la „Splash! Vedete la apă'. Când începe show-ul de la Antena 1

Citește și: Giani Kiriță, Mario Fresh și Cătălin Cazacu participă la „Splash! Vedete la apă”

Citește și: Cine este Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă.Drama trăită în copilărie

Citește și: Bărbatul care a bătut-o pe Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a fost prins și dus la audieri: „Se va ajunge la proces'

Citește și: Georgiana și Jador s-au împăcat, din nou! Tatăl artistului:„Au decis să schimbe puţin strategia’

Cum a reacționat mama ei naturală când a văzut-o

Cine este DJ Harra de la Splash! Vedete la apă. Din fericire, Dana Neacșu a avut norocul să fie înfiată de o familie care i-a oferit toată dragostea și grija de care avea nevoie, iar asta nu a făcut-o să simtă nevoia să-și cunoască mama naturală și să-i ceară explicații.

„Nu îmi doresc să o văd. Evit să o judec. Nu am dreptul să o judec. E alegerea ei, e greşeala ei, o să şi-o poarte toată viaţa. Dacă m-a abandonat, înseamnă că nu m-a dorit', a mai spus DJ Harra pentru sursa citată.

Pe de altă parte, mama ei naturală, într-un interviu în care a ales să nu-i fie dezvăluită dientitatea, a explicat de ce a părăsit-o.

„Nu am mers să o văd, ca să nu-i fac rău nici ei, nici mie. În situaţia în care eram, nu puteam rămâne cu un copil în braţe'.

Mai mult, aceasta a avut o reacție incredibilă, atunci când i-a fost arătată o fotografie cu fiica ei, comentând, sec: „Un copil reuşit'.

DJ Harra de la Splash! Vedete la apă A pozat goală în Playboy

Cine este DJ Harra de la Splash! Vedete la apă. Dana Neacșu a devenit celebră și pentru faptul că mixează în cluburi în sânii goi, însă, cu siguranță, în 2014, când a apărut în Playboy complet dezbrăcată, vedeta a devenit cunoscută de toată suflarea masculină.

E prima dată când am pozat in Playboy, nud. Sunt mândră că m-au ales pe mine pentru a apărea pe coperta lunii mai. La ședința foto a fost ok. Pozele sunt făcute de Marius Bărăgan, e un super fotograf. La nuduri am avut emoții, mi-a fost puțin jenă, rușine, dar așa e la început…  mai greu. Cu toate astea, m-am simțit bine pentru că întreagă echipa te face să te simți foarte confortabil. Iubitul meu e foarte mândru de poze, i-au plăcut. Parintii mei nu au făcut urât, ba chiar le-au placut pozele, întreaga ședință foto', declara DJ Harra, pentru Wowbiz.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton