Andreea Lodbă de la Survivor s-a lansat în muzică! Cântă cu Mitică, din Moldovenii

 Lăstun Ana Maria
.

Andreea Lodbă de la Survivor s-a lansat în muzică, iar prima piesă a tinerei este o colaborare cu Mitică, unul dintre actorii cu care joacă în serialul Moldovenii, de la Kanal D. Dacă până acum aveau succes datorită sketch-urilor în care jucau împreună, se vedem cum se vor descurca pe plan muzical.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Lodbă, actriță în serialul Moldovenii, și-a încercat norocul la survivor România, ca mai apoi să se lanseze în muzică, alături de Petronel Gabriel Gongeanu. Cei doi sunt actori în aceeași serie televizată, iar „Mitică și Aurica'- așa cum sunt cunoscuți de fanii emisiunii, sunt pregătiți să scoată pe piață prima lor piesă.

Citește și: Cine este Andreea Lodba, tânăra care o interpretează pe Aurica, în comedia „Moldovenii'. Nu vei ghici niciodată care este meseria ei de bază!

Citește și: Andreea Lodbă a prezis eliminarea lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor: „Vor urma conflicte între…'

Citește și: Andreea Lodbă de la Survivor, adevărul despre apropierile dintre Zanni și Adelina: „Am văzut o…”

Citește și: Ce nu se vede la TV, de la Survivor. Detalii neștiute din culise: „Băieții s-au repezit…”

Andreea Lodbă s-a lansat în muzică și cu Petronel Gabriel Gongeanu a creat piesa „Ferarri', în cadrul căreia satirizează diferite aspecte. În stilul caracteristic, cei doi cântă despre o marcă de bolizi luxoși, dar piesa face referire la mijlocul lor de transport, cel puțin opulent: căruța!

andreea-lodba-survivor-muzica-1andreea-lodba-survivor-muzica-1

Andreea Lodbă s-a lansat în muzică. Piesa „Ferarri' este despre căruța Auricăi și a lui Mitică

Andreea Lodbă de la Survivor și colegul său din Moldovenii, Petronel Gabriel Gongeanu, au înregistrat prima lor piesă în urmă cu luni bune, înainte ca tânăra să plece la Survivor. Planurile de lansare le-au fost date peste cap, iar Andreea a plecat în Republica Dominicană. După toată amânarea, Andreea Lodbă s-a lansat, într-un final, în muzică, iar la filmările videoclipului li s-au alăturat toți colegii din serial.

Pe lângă mijlocul luxos de transport, în filmulețul piesei îi mai surprindem și pe Popa Vasile, Cornel, Primarul Șpagoveanu- interpretat de Radu Țibulcă, Maria, Ion, Viorel și Dascălu. Se pare că fanii serialului s-au bucurat de apariția melodiei, pentru că a reușit să adune 60.000 de vizualizări pe YouTube în doar o oră de la lansare și multe comentarii în care Andreea Lodbă este felicitată pentru că s-a lansat în muzică, relatează WOWbiz.ro.

Andreea Lodbă a fost dezamăgită după eliminarea de la Survivor

Andreea Lodbă este actriță și a ieșit din zona de confort odată cu participarea la Survivor. Din păcate, drumul ei în competiție s-a încheiat mai repede decât și-ar fi dorit și la aflarea veștii că pleacă acasă a izbucnit în lacrimi.

„Se pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. După cum am spus, mi-aș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit mult mai târziu în competiție față de colegii mei și nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei', a transmis Andreea Lodbă, la scurt timp după ce a fost eliminată de la Survivor.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton