Cine este Daniel Mihai, ispita de la Insula Iubirii. I se spunea „sosia lui Ciprian Marica”

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Daniel Mihai, ispita de la Insula Iubirii. 10 bărbați puternici, conștienți de atuurile lor, s-au înscris la castingul de ispite pentru Insula Iubirii. Printre ei se numără și Daniel Mihai. Tânărul susține că are experiență în acest sens, pentru că a ispitit multe femei de-a lungul timpului. Astfel, emisiunea ar trebui să fie floare la ureche pentru el. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Insula Iubirii revine pe micile ecrane, la Antena 1, în scurt timp. Sezonul 6 va debuta cu noi surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. În total, 10 ispite masculine vor face parte din proiect anul acesta, gata să-și pună în aplicare tacticile deosebite în „arta cuceririi'.

daniel-mihai-insula-iubirii-8daniel-mihai-insula-iubirii-8

Cine este Daniel Mihai, ispita de la Insula Iubirii. Printre cele 10 masculine de la Insula Iubirii se numără și Daniel Mihai. La fel ca restul colegilor lui, și el e pregătit să arate de ce e în stare. Bărbatul în vârstă de 29 de ani susține că are experiență în acest sens, pentru că a ispitit multe femei de-a lungul timpului. Așadar, ar trebui să facă față cu brio provocării de la Antena 1.

Citește și: Cine este Marco Cigognini, ispita de la Insula Iubirii.Cum a ajuns italianul să se mute în România

Citește și: Cine este Marius Hărdoiu, ispita de la Insula Iubirii.A fost model pentru Cătălin Botezatu

Citește și: Mihai Bendeac, mesaj surprinzător pentru Mira:”Să ne bucurăm împreună de copilașul pe care urmează să-l avem”

Citește și: Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă unu-la-unu.Miza este Ucraina

Cine este Daniel Mihai, ispita de la Insula Iubirii

Daniel Mihai de la Insula Iubirii este de meserie antreprenor. Acesta e skipper pe yacht la Miami, după aproape două decenii de carieră în fotbal de performanță. În trecut, lui i se spunea „sosia lui Ciprian Marica'.

Daniel Mihai, una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii, recunoaște că a înșelat și că a fost înșelat. Acesta se descrie drept o fire naturală, șarmantă și cuceritoare. Bărbatul își va intra în rol încă din prima clipă, astfel că va încerca să le facă pe concurente să aleagă între relație și tentație.

„Sub tipologia amantului perfect, în curând la Insula Iubirii, telespectatorii îl vor putea descoperi pe Daniel Mihai (29 de ani, antreprenor). Skipper pe yacht la Miami, după o carieră de peste 15 ani de fotbal de performanţă, Daniel a înşelat şi a fost înşelat, aşa că experienţa lui de viaţă îşi va spune cuvântul.

Natural, şarmant, cuceritor, Daniel va încerca încă din primele zile să le determine pe concurente să aleagă între relaţie şi tentaţie', se arată într-un comunicat de presă.

Daniel Mihai, ispita de la Insula Iubirii: „Am ispitit foarte multe femei'

Cine este Daniel Mihai, ispita de la Insula Iubirii. În cadrul filmulețului de prezentare, Daniel Mihai a mărturisit că îi place la nebunie jocul seducției. În plus, se și regăsește foarte bine în el.

„Jocul ăsta al seducției mie îmi place și mă regăsesc în el foarte bine! Am ispitit foarte multe femei', a spus Daniel Mihai în teaser-ul de la Insula Iubirii.

Ispita de la Insula Iubirii a avut o relație cu Denisa Biță

Cine este Daniel Mihai, ispita de la Insula Iubirii. În ceea ce-i privește viața amoroasă, Daniel Mihai a format un cuplu cu Denisa Biță, în anul 2014. Legat de partea profesională, pe lângă fotbalul de performanță, el a apărut și ca manechin la mai multe prezentări de modă.

Daniel Mihai se bucură de popularitatea în mediul online. Tânărul are peste 1.000 de urmăritori pe Instagram și îi ține la curent cu tot ce e nou în viața lui. Pe contul lui vedem că ispita de la Insula Iubirii, sezonul 6, are o mare pasiune și pentru călătorii. În urmă cu ceva timp, el a fost în Barcelona, Madrid, Florida, Miami și alte destinații de lux.

Insula Iubirii sezonul 6, filmat pe Coconut Island

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton