Cine este Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Sunt împreună de 17 ani

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Pe Dragoș Bucur îl cunoaște toată lumea. S-a făcut remarcat în lumea artistică, dar și în cea a televiziunii. Este actor, prezentator TV și mai nou jurat la Românii au Talent. El este căsătorit de aproape 20 de ani cu Dana Nălbaru și au împreună trei copii, doi biologici și o fetiță adoptată. Iată tot ce nu știai despre soția lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Căsnicia lor perfectă este un exemplu în rândul tinerilor și nu numai, fiind caracterizată de iubire și respect. S-au cunoscut în urmă cu 17 ani, pe stradă, și s-au căsătorit imediat. În prezent, au trei copii superbi, după care sunt absolut topiți.

d7-2d7-2

Cine este Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Dragoș Bucur și soția lui împart aceeași pasiune pentru lumea artistică. În timp ce el s-a făcut remarcat ca actor, ea este o celebră cântăreață. A cunoscut un succes formidabil odată cu trupa Hi-Q, piesele lor fiind cunoscute la nivelul întregii țări. Ulterior, ea a ales însă să se retragă din lumina reflectoarelor și să se ocupe mai multe de familie.

Citește și: Cum își educă Dana Nălbaru și Dragoș Bucur copiii.Au apelat la metode rare în România

Citește și: Ce mult a crescut fetița adoptată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur!Cum arată Roxana la 8 ani și cum a fost sărbătorită de ziua ei

Citește și: Viviana Sposub a fost cerută în căsătorie de George Burcea, în văzul tuturor. Ce a răspuns:„Tu știi…'

Citește și: Anamaria Prodan a pupat pe gură un bărbat influent din sport.La petrecerea din Dubai era și soția lui

Cine este Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur

Cine este Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. După ce a renunțat la muzică, Dana Nălbaru s-a concentrat pe alte proiecte importante. Soția lui Dragoș Bucur s-a lansat în lumea afacerilor. Ba chiar și-a deschis un restaurant în zona Floreasca din Capitală, conform libertatea.ro.

„Pandemia a îngreunat un pic lucrurile, dar am reușit! De aproape un an lucrez împreună cu asociatul meu la un concept nou în România într-o locație din Floreasca. Suntem aproape de finalul lansării noilor produse și preparate care vor putea fi găsite în locația noastră', a anunțat soția lui Dragoș Bucur pe pagina ei de Instagram, în urmă cu ceva timp.

Cine este Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Soția lui Dragoș Bucur, noul jurat de la Românii au Talent, are 44 de ani. Dacă nu ai cunoaște însă acest aspect, cu siguranță ai spune că este mult mai tânără. De multe ori, ea preferă să se afișeze nemachiată, iar cel mai frumos accesoriu pe care-l poartă este zâmbetul ei. Familia e cea care o face fericită și împlinită.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut pe stradă

Cine este Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. Povestea de iubire dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru este parcă desprinse din filmele de dragoste. S-a intersectat prima dată la casting-ul „Băieți buni', peliculă în care el a obținut rolul, însă ea nu. Întâlnirea care le-a marcat destinul a avut loc câteva luni mai târziu, pe stradă. După ce au purtat o conversație, juratul de la Românii au Talent a cerut-o în căsătorie pe soția lui după doar cinci zile.

În urmă cu câțiva ani, Dragoș Bucur ne-a povestit că de când a întâlnit-o pe soția lui crede în dragostea la prima vedere și în suflete-pereche. A explicat că pentru o relație sănătoasă, lipsită de toxicitate, e nevoie ca fiecare dintre parteneri să facă compromisuri și să lupte pentru cuplu.

„Am cunoscut-o pe Dana pe stradă și după cinci zile ne-am căsătorit. Au trecut 15 ani de când ne-am cunoscut. Evident că eu cred în dragoste la prima vedere, cred în suflete-pereche. Nu cred că într-o relație nu pot apărea probleme, nu cred că nu trebuie să lupți pentru relația ta, nu cred că lucrurile sunt așa, ca în desene animate: ai cunoscut pe cineva și gata, din momentul acela totul merge uns. Nu!

Trebuie să faci compromisuri, să înțelegi. E o discuție foarte lungă, dar da, cred în suflete-pereche, cred în dragostea adevărată. Dana are un proiect acum, se numește ‘Redescoperă iubirea’, în care tocmai despre asta vorbește, despre dragostea în diferite etape ale vieții', ne-a spus Dragoș Bucur despre căsnicia lor.

Cum își educă Dana Nălbaru și Dragoș Bucur copiii

Cine este Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur. În prezent, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii. Doi sunt biologici, o fetiță Sofia și un băiețel Kadri, iar cealaltă fetiță este înfiată și se numește Roxana. Au adoptat-o în 2017, când fata avea cinci anișori. Ea a dezvăluit că nu e adepta secretelor, astfel că discută orice cu cei mici. Spre exemplu, soția juratului de la Românii au Talent nu s-a ferit să le explice acestora procesele ce țin de educația sexuală.

„Băiețelul meu știe de la 3 ani că spermatozoidul fecundează ovulul. Avem enciclopedii, vorbim despre asta. La fel am făcut și cu Sofia. Nu sunt adepta secretelor. Iar ei nu au avut nicio traumă și niciun interes ieșit din comun pentru subiectul ăsta, deci consider că am procedat corect' spunea Dana Nălbaru în urmă cu ceva vreme.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton