Horoscop 6 decembrie 2021. Zodia care își întâlnește marea dragoste

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop 6 decembrie 2021. Se anunță o zi cu plusuri și minusuri pentru zodii. Unele dintre ele vor bifa reușite semnificative, atât pe plan personal, cât și profesional, în timp ce altele vor întâmpina unele probleme. Una dintre zodii își va întâlni marea dragoste, iar pentru ca relația să funcționeze, ar trebui să se bucure de acest sentiment. Iată cum stau zodiile pe 6 decembrie 2021!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 6 decembrie 2021. Berbec

Berbecii trec printr-o perioadă destul de delicată. Se simt încărcați emoțional și deseori copleșiți de situație. Vor fi nevoiți să ia unele decizii radicale, după ce au tot amânat momentul. Dacă simt că nu sunt suficienți de siguri pe ei, ar trebui să apeleze doar la ajutorul celor din familie. E posibil ca prietenii să-i încurce mai mult sau să aibă intenții ascunse.

Horoscop 6 decembrie 2021. Taur

Moș Nicolae le aduce anul acesta Taurilor multă inspirație. Vor avea idei geniale și nu se tem să le pună în practică. Se vor lăsa ghidați de instict, iar rezultatele vor fi unele pozitive. În a doua parte a zilei, acești nativi se vor bucura de timpul petrecut cu familia. Vor depăna amintiri și îi vor pune pe ceilalți la curent cu planurile lor de viitor.

Horoscop 6 decembrie 2021. Gemeni

Gemenii, în schimb, deși au planuri mărețe, ezită să le pună în aplicare. Au trecut printr-o perioadă destul de dificilă, în care au simțit că eforturile nu le-au fost apreciate suficient. Colegii de la locul de muncă au fost de duri cu ei, la fel și superiorii. Asta le-a afectat încrederea în sine și tind să se subestimeze. Ar trebui să-și aducă aminte cât de pricepuți sunt și câte calități deosebite au.

Horoscop 6 decembrie 2021. Rac

Racii fac schimbări mari pe plan profesional. Unii dintre ei pot primi o ofertă de muncă în străinătate, iar alții fie sunt promovați la locul de muncă, fie își caută alt job. Nici pe plan financiar nu stau rău. După ce au depus eforturi considerabile în ultima perioadă, e posibil să se trezească cu o sumă frumușică de bani în portofel. Trebuie să aibă grijă însă la cheltuieli.

Horoscop 6 decembrie 2021. Leu

Leii vor fi atinși de Săgeata lui Cupidon, după o lungă perioadă în care au fost singuri. Simt din nou fluturi în stomac și se înțeleg de minune cu noua persoană din viața lor. Cu toate astea, ceva parcă îi oprește mereu să evolueze în relație. Experiențele neplăcute din trecut încă le bântuie gândurile, iar asta le poate afecta deciziile. Ar trebui să se lase mai mult purtați de val.

Citește și: Ce va trăi zodia Săgetător în iarna 2021-2022.Se anunță trei luni pline

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Horoscop 6 decembrie 2021. Fecioară

Fecioarele au în sfera lor energetică planetele Saturn și Jupiter. Asta înseamnă că în următoarea perioadă e posibil să întâmpine diverse „aventuri' și riscuri. Înainte de a lua o hotărâre, ar trebui să cântărească foarte bine lucrurile. Trebuie să se simtă foarte pregătiți înainte de acționa, deoarece, în caz contrar, vor avea de suferit.

Horoscop 6 decembrie 2021. Balanță

Balanțele s-au concentrat exclusiv pe muncă în ultimul timp. Au stat mai mereu la serviciu sau cu ochii în calculator. Asta i-ar putea îndepărta destul de mult de ceilalți, iar cei dragi le vor simți lipsa. Ar trebui să se bucure mai mult de timpul liber și să-și ia și ei o pauză de respiro. Trebuie să găsească un echilibru în viață.

Horoscop 6 decembrie 2021. Scorpion

Scorpionii sunt norocoșii zilei! Soarele va răsări în sfârșit pe strada lor, după o perioadă în care simțeau că nimic nu le iese conform așteptărilor. Eforturile le vor fi răsplătite, atât în plan sentimental, cât și personal. Spre seară, partenerii de viață îi vor lua prin surprindere cu o cină romantică. Se vor simți ușurați și vor putea lua o pauză de la muncă, pentru a se bucura de hobby-urile lor.

Horoscop 6 decembrie 2021. Săgetător

Săgetătorii riscă să se certe cu un membru al familiei, din cauză că au adunat mai multe frustări în ultima vreme. Deși poate ceilalți vor să le ofere o mână de ajutor, sunt destul de încordați, uneori, fără motiv. Ar trebui să privească lucurile din ansamblu și vor realiza că nimeni nu le vrea răul. Trebuie să dea dovadă de multă înțelepciune și răbdare și la locul de muncă.

Horoscop 6 decembrie 2021. Capricorn

În general, Capricornii preferă să asculte decât să se confeseze. De această dată, rolurile se vor inversa. Vor simți nevoia de a avea un umăr pe care să plângă, în urma unor dezamăgiri. Din fericire, au prieteni de nădejde, ce vor reuși să le readucă zâmbetul pe buze.

Horoscop 6 decembrie 2021. Vărsător

Situația nu arată prea bine pentru Vărsători în plan sentimental. Se vor isca diverse discuții aprinse în relația de cuplu. Simt că nu sunt înțeleși și sunt pe cale să se despartă de persoana iubită. Înainte de a decide dacă vor să urmeze sau nu căi separate, ar trebui să reflecteze foarte bine asupra lucrurilor pentru a vedea dacă ele se pot repara sau nu.

Horoscop 6 decembrie 2021. Pești

Peștii vor fi primi laude la locul de muncă. Superiorii lor sunt uimiți de abilitățile lor inedite și e posibil să le ofere o mărire de salariu. Noi persoane influente ar putea apărea în viața lor, lucru benefic pentru partea profesională. Trebuie însă să știe să-și organizeze foarte bine timpul, pentru că oboseala își poate spune cuvântul, la un moment dat.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton