Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Tatăl lui l-a abandonat în autobuz

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Pe Cătălin Bordea îl cunoașteți datorită momentelor sale de stand-up comedy, dar și prin aparițiile sale din cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars. Acum, acesta participă în noul sezon America Express. Puțini știu că viața lui e desprinsă parcă din filme. Până la 37 de ani, vedeta a trecut prin multe greutăți, mai ales în perioada copilăriei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea a ajuns în finala America Express 2023, alături de partenerul lui, Nelu Cortea. Cei doi au avut un parcurs fără greșeală în concurs și par a fi favirți la câștigarea concursului.

Multă lume s-a întrebat cine este Cătălin Bordea de la America Express. Cătălin Bordea face echipă cu prietenul lui, Nelu Corta,la America Express. Cel dintâi este unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România. În cadrul unei ediții de la Xtra Night Show, aceasta și-a dezvăluit povestea de viață, ce pare a fi marcată de o dramă cutremurătoare din perioada copilăriei. A fost abandonat de tatăl lui chiar în autobuz.

catalin-bordea-1catalin-bordea-1

Citește și: De ce nu mai participă Cătălin Bordea la Survivor 2022:”O să plec în…”

Citește și: Drama neștiută a lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz:”Am 7 tați”

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, atac la adresa lui Reghe:”A decăzut rău”

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„De multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce'/ EXCLUSIV

Cătălin Bordea – Viață personală

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Cătălin Bordea s-a născut pe data de 16 decembrie 1984, în Botoșani. În prezent, el are 38 de ani. Concurentul de la America Express are ochii albaștri și 1,90 m înălțime.

Cătălin Bordea de la America Express e căsătorit cu Livia Bordea. Tânăra e originară din Măcin, județul Tulcea, dar locuiește în București de ani buni. Comediantul a fost cucerit de frumusețea ei undeva în anul 2012. Au decis să-și oficializeze relația după doar câțiva ani.

Livia, soția lui Cătălin Bordea, activează în alt domeniu. Ea e instructor de kangoo jumps. Înainte de a forma un cuplu cu vedeta, ea era stewardesă și a locuit o ceva vreme în Dubai.

Drama lui Cătălin Bordea. Tatăl lui l-a abandonat în autobuz

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Mai demult, Cătălin Bordea și-a deschis sufletul în fața publicului și a vorbit despre părinții lui. Conform spuselor sale, tatăl cânta la diferite evenimente, cum ar fi cumetrii, nunți și înmormântări. În acest mod a cunoscut-o pe mama comediantului.

Când a rămas însărcinată, femeia avea doar 16 ani, iar tatăl lui a vrut ca ea să avorteze, dar, din fericire, nu a făcut-o. Cei doi adulți l-au crescut împreună pe Cătălin Bordea doar până când el avea 2 ani.

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauiza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacăra”, unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări.

A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa.

El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam', a povestit Cătălin Bordea, conform kfetele.ro.

Cătălin Bordea a fost crescut de bunică

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Având în vedere că tatăl lui nu a vrut să-și asume responsabilitatea de a crește un copil și l-a abandonat în autobuz, bunica lui Cătălin Bordea a fost cea care l-a crescut. Mama comediantului a fost nevoită să plece în străinătate la acea vreme.

„Dacă vreodată voi sta de vorbă cu omul ăsta îi voi spune că eu, încercând să vorbesc cu el mi-am făcut o altă familie, pe cea a soţiei lui. Mi-a mai trimis câteva mesaje de zilele mele de naştere: „La mulţi ani, tata'. Putea să fie oricine. Un robot putea trimite mesajele astea.

Mama când m-a făcut avea 16 ani. Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii', a spus Cătălin Bordea la „Refresh! by Oana Turcu'.

Cătălin Bordea – Carieră

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Cătălin Bordea a studiat în cadrul Universității Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale' din București și a făcut parte din diverse producții cunoscute, cum ar fi „La Bloc' sau „Fete cu lipici'.

De asemenea, Cătălin Bordea a apărut și la „Xtra Night Show', alături de prezentatorul și prietenul său, Dan Capatos. În plus, a avut mai multe apariții memorabile și la iUmor, unde a susținut momente de stand-up comedy.

Cine sunt concurenții de la America Express

Am aflat cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton