Alin Oprea vrea partaj după divorțul de Larisa Oprea: "A pus stăpânire pe toți banii, deși ea nu a muncit o zi"

 Dumba Gabriela
.

Alin și Larisa Oprea au divorțat în 2021, după o căsnicie ce a durat 23 de ani, iar fostul solist de la Talisman nu a solicitat atunci partajul. În urma separării, Larisa Oprea i-ar fi blocat conturile și artistul declara că nu mai are acces la banii pe care i-a muncit în atâția ani. Acest lucru l-a făcut pe Alin Oprea să se răzgândească și să ceară partaj.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea a anunțat recent că nu a solicitat, încă, partajul după divorțul de Larisa Oprea, însă este decis să facă acest lucru pentru că au de împărțit bunuri de 1 milion de euro. Fostul solist de la Talisman speră ca justiția să-i facă dreptate după ce fosta soție a pus stăpânire pe toți banii lui.

142958609_10219320562786690_2569487202668111110_n142958609_10219320562786690_2569487202668111110_n

Alin Oprea, partaj de 1 milion de euro cu fosta soție

Alina Oprea a mărturisit acum că nu a depus partajul până în momentul de față pentru că a avut nevoie de timp pentru a-și reveni după multele scandaluri apărute în urma divorțului.

Cântărețul este decis să înceapă procedurile de partaj pe apartamente, imobilele fiind evaluate la aproximativ 1 milion de euro.

În timpul căsniciei Oprea a deținut 2 apartamente în zona Parcului Carol, din București, un apartament cu 5 camere, o garsonieră în Cișmigiu și un apartament la Londra unde au locuit băiatul și fata sa pe perioada studiilor. Apartamentele din zona Carol au fost donate celor doi copii ai săi, potrivit money.ro.

Eu nu am depus încă partajul! Ceea ce mi s-a luat in mod abuziv, sigur nu va rămâne așa. Dar am avut nevoie de timp în care să mă vindec, în care să trăiesc frumos și să mă bucur de viață pentru prima oară.

Legea e pentru toți și sigur se va face dreptate și in cazul meu. Dacă nu… adun aur spiritual pentru judecata de apoi.

Sigur nimeni nu duce nimic cu el. Venim goi și tot așa plecăm. Cea mai mare bogăție a mea este vocea dăruită de Dumnezeu și femeia de lângă mine. Criticat sau lăudat, eu rămân același om, care cântă din suflet pentru suflet„, a transmis Alin Oprea în mediul online.

În urma separării, Larisa Oprea i-ar fi blocat conturile și artistul declara că nu mai are acces la banii pe care i-a muncit o viață:

Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul la toate conturile de bani, ale familiei, până la urmă.

Practic eu nu mai am acces la niciun ban din cei pe care I-am făcut în această viață și în această carieră. A pus stăpânire pe toți banii deși ea nu a muncit o zi pentru măcar un leu din acești bani„, a mai spus Alin Oprea.

Citește și: Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului:„Nu mai sunt cheală la rădăcină’

Citește și: EXCLUSIV! Amintirea din copilărie care l-a marcat pe Tudor Chirilă: ‘Nu știu dacă aș face asta cu copilul meu’

Citește și: Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici: „M-a revoltat foarte tare că…

Alin Oprea spune că fosta soție i-a fost infidelă în repetate rânduri

Solistul trupei Talisman spunea anul trecut că infidelitatea Larisei ar fi dus la divorțul lor.

Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei – spunea Alin Oprea, anul trecut.

În anul în care eu depuneam toate eforturile posibile să o salvez de executarea unei pedepse cu închisoarea în urma accidentării pe trecerea de pietoni a unei doamne în etate (care din păcate a și decedat la scurt timp), ea trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un cetățean german, cu care a avut o relație extraconjugală de lungă durată, un om care și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea. Lucru pe care la rândul ei și ea și-l propusese să-l facă, însă fiul nostru a determinat-o să renunțe, izbucnind în hohote de plâns.

La acel moment am și primit o citație de divorț, însă printr-o diversiune subtilă în care a implicat și un post de televiziune, a făcut în așa fel încât totul să pară doar o farsă. Un alt moment delicat a fost în anul 2014 atunci când eu eram împreună cu formația Talisman în organizarea unui turneu caritabil de peste 5 luni, cu scopul adunării de fonduri pentru salvarea vieții și redarea vederii micuțului Mihăiță.

La polul opus, soția mea tocmai se îndrăgostise lulea și avea o noua relație cu un antrenor de Kangoo Jumps din București cu care s-a afișat public până și la emisiuni tv. Există și alte infidelități însă mă limitez la acestea două, considerându-le pe celelalte doar niște aventuri„, povestea Oprea, acum doi ani.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton