Cine este Armin Nicoară. A trăit o dramă, în liceu

 Lăstun Ana Maria
.

Foarte multe persoane se întreabă cine este Armin Nicoară, dat fiind faptul că bărbatul a devenit cunoscut într-un timp foarte scurt și are chiar și propria sa emisiune alături de Claudia Puican, iubita sa. Iată detalii despre Armin Nicoară și câți ani are, de fapt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști din românia și, cu toate acestea, multe persoane nu știu cine este bărbatul, de fapt. Am spus mai sus că a devenit cunoscut peste noapte, însă situația este alta. Armin Nicoară a muncit din greu să ajungă faimos și recunoscut în lumea muzicală, dar fanii săi nu știu că faima artistului a venit după ani buni de trudă.

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, jignit de Armin Nicoară. Declarații neașteptate despre Faimos

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Armin Nicoară și Claudia Puican. El era îndrăgostit de altă cântăreață

Citește și: Armin Nicoară și Claudia au reality show la Antena Stars. Când începe emisiunea

Citește și: Armin Nicoară, nuntă de 1000 persoane cu Claudia Puican: „Fac petrecere pe stadion!'

Când vă gândiți la cine este Armin Nicoară și la cât de cunoscut a ajuns în lumea muzicii de petrecere și nu numai, cu siguranță nu știți amănunte din trecutul său. Tatăl artistului, maestrul Petrică Nicoară s-a împotrivit inițial și nu i-a permis fiului său să urmeze o carieră în muzică, îndreptându-l către fotbal, sportul pe care Armin Nicoară l-a practicat până în adolescență.

cine-este-armin-nicoara-cati-ani-are-1cine-este-armin-nicoara-cati-ani-are-1

Cine este Armin Nicoară și câți ani are

Înfățișarea sa îi induce pe mulți în eroare, iar la prima vedere, oamenii se întreabă câți ani are artistul. Cu toate acestea, Armin Nicoară este bărbat în toată firea, gata să își întemeieze propria familie, la cei 26 de ani pe care i-a împlinit în luna iulie a acestui an. Ani buni, Armin s-a luptat cu propriile sale emoții, izvorâte din atitudinea pe care tatăl lui a avut-o față de el, în copilărie.

Mai mult decât atât, deși o perioadă și-a dorit să renunțe la muzică pentru a-și încerca norocul în lumea fotbalului profesionist, lucru care s-a și întâmplat, Armin Nicoară a aflat că are diabet. Potrivit spuselor sale, totul a fost cauzat de emoțiile puternice reieșite din relația nu tocmai bună pe care o avea cu tatăl său.

„În clasa a XII-a mi s-a întâmplat nenorocirea: m-am îmbolnăvit de diabet. Problema asta s-a declanșat pe parte emoțională, cred eu, pentru că nu aveam o relație apropiată cu tatăl meu. El era un pic mai dur cu noi, îmi era foarte frică. Orice încercăm să fac cu el, după câteva minute începeam să plâng. Cred că duritatea lui și-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, și cu mama, și cu fratele meu. N-a știut cum să se comporte cu noi, că să zic așa. Cum eu am fost o fire mai emotivă, cred că problema asta s-a răsfrânt asupra mea', a declarat Armin Nicoară, pentru StarPopular.ro.

Armin Nicoară se iubește cu Claudia Puican, solistă de muzică de petrecere

Ei bine, acum că am aflat cine este Armin Nicoară, este momentul să discutăm puțin și despre partenera bărbatului. Cei doi vor avea propria lor emisiune, iar fanii vor putea vedea cum își trăiesc viața de zi cu zi cei doi artiști. Armin Nicoară și Claudia Puican sunt împreună de ani buni, însă nu mereu lucrurile dintre ei au fost roz.

S-au certat, s-au despărțit și ulterior s-au împăcat, însă Armin Nicoară și Claudia Puican pare că au dat uitării toate relele din viața lor. În urmă cu doar câteva luni, dezvăluiau că nu sunt pregătiți să facă nunta, dar vom vedea ce le rezervă viitorul.

„Noi în relația noastră suntem mai bezmetici. Au fost câteva certuri, ca în orice viață de cuplu, dar am încercat să remediez problema și am zis «haide Claudia să mergem într-o vacanță».Am vrut să o cer, dar acum sunt două probleme. Primul, din cauza pandemiei. Nu vreau să fac o petrecere doar eu și cu ea. Eu vreau o petrecere un pic mai deocheată, un pic mai fastuoasă.

A doua problemă, cum s-a scris și prin ziare, au fost mici certuri prin care am căzut de comun acord că nu suntem pregătiți', a declarat Armin Nicoară pentru Antena Stars.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton