Cum se simte Benone Sinulescu, după spitalizare. Soția lui a spus adevărul

 Mirea Roxana
.

Benone Sinulescu a fost externat, acum o săptămână, din spital. Artistul de muzică populară a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost găsit de către soția sa inconștient, căzut în casă. Recent, Elena Sinulescu a vorbit despre starea actuală de sănătate a lui Nea Beni, spunând că artistul urmează tratamentul și că se simte din ce în ce mai bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu a trecut prin clipe extrem de grele. Interpretul a fost găsit în casă, inconștient, de către soția lui, Elena Sinulescu, în urmă cu vreo trei săptămâni. Artistul a fost internat, având nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, starea de sănătate a lui Nea Beni s-a îmbunătățit, iar artistul a fost externat în urmă cu o săptămână.

b1b1

Recent, Elena Sinulescu a vorbit despre cum se simte artistul de muzică populară. Aceasta a spus că Benone Sinulescu se simte din ce în ce mai bine și că urmează tratamentul prescris de medici. În plus, Elena a mai declarat că artistul a început chiar să mănânce singur și să se deplaseze tot singur, plimbându-se prin grădină pentru a-și relua mobilitatea.

Citește și: Cum se simte acum Benone Sinulescu:”Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească”

Citește și: Ramona de la Clejani a divorțat după 10 ani de căsnicie:„O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu'

Citește și: Cum arată cu adevărat Gabriela Cristea, după ce a slăbit.S-a pozat într-un costum transparent, cu lenjeria intimă la vedere

Citește și: Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă, de la Jocurile Olimpice:„Drumul meu este împietrit!'

Soția lui Benone Sinulescu, despre starea de sănătate a artistului

Benone Sinulescu a trecut prin clipe foarte grele, însă starea lui de sănătate este din ce în ce mai bună, după cum a afirmat soția lui, Elena Sinulescu. „E pe calea cea bună! Mănâncă singur, se plimbă prin grădină, îşi urmează tratamentul', a spus Elena Sinulescu pentru playtech.ro.

De asemenea, aceasta a mai spus că Nea Beni a primit îngrijiri medicale corespunzătoare în spital. „Doctorii au fost atenţi cu soţul meu şi foarte amabili. Benone are o vârstă, toţi mai trecem şi prin boală şi foarte probabil că și colesterolul îşi spune şi el cuvântul', a mai afirmat soția lui Benone Sinulescu pentru sursa citată anterior.

Nea Beni îi cântă soției prin casă

În plus, Elena Sinulescu a mai spus că Nea Beni îi cântă des prin casă, semn că nu și-a pierdut nici vocea, nici dorința de a cânta. Pe de altă parte, Benone Sinulescu vrea să stea retras o perioadă, însă, după ce va începe să se simtă și mai bine, va reveni asupra acestei decizii.

„Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta', a mai afirmat Elena Sinulescu despre cum se simte Benone Sinulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton