Cine este Anisia Gafton. Are o relație cu un comediant cunoscut

 Martin Lorena
.

Cine este Anisia Gafton. Anisia Gafton este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta a ajuns extrem de cunoscută deoarece a câștigat premiul de originalitate al competiției Românii au Talent. Ulterior, ea a intrat în mai multe proiecte televizate și a evoluat pe zi ce trece. Și din punct de vedere sentimental, lucrurile stau extrem de bine, fiind într-o relație cu un comediant cunoscut. Iată cine este ea cu adevărat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Anisia Gafton. Anisia Gafton are frumoasa vârstă de 34 de ani și se numără printre cele mai iubite personaje din showbiz-ul românesc. Ea a atras simpatia publicului datorită personalității sale puternice, dar și a modului amuzant în care abordează situațiile. Mai mult decât atât, ea a participat la competiția Românii au Talent, unde a obținut premiul de originalitate. Iată mai multe detalii despre frumoasa actriță!

1-Anisia-Gafton1-Anisia-Gafton

Aceasta și-a dorit întotdeauna să facă parte din lumea artistică, iar la maturitate a reușit să își îndeplinească visul. Iată cine este Anisia Gafton!

Citește și: Cine este Cosmin Preda de la Mireasa. A fost crescut de tată vitreg

Citește și: De ce nu a rămas Blaze de la Survivor în SUA: „Cel mai mare compromis pe care l-am făcut a fost să mă întorc în România’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce restricții se ridică începând cu 9 martie. România a ieșit din starea de alertă!

Citește și: De ce nu s-a implicat soția lui Volodomir Zelenski în acțiuni politice:Sunt mereu păzită. Baia este singurul meu refugiu / Mărturisiri dintr-un interviu din 2021

Cine este Anisia Gafton

Anisia Gafton este unul dintre personajele extrem de apreciate din showbizul românesc. Aceasta și-a dorit întotdeauna să facă parte din lumea artistică, iar stand-up-ul a fost cel care i-a îndeplinit visul. Deși ea era înscrisă la teatru, profesorii și oamenii din jur îi recomandau să devină comediant.

„Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: „Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up. Când vii în clasă râde lumea. Dar nu aveam acea încredere în mine că pot să fac asta. Şi s-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor.Nu m-am dus să participat la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea o fost să pice duetul şi regizorul de acolo m-a pus pe stand-up', a declrata Anisia Gafton pentru adevărul.ro.

Anisia Gafton, evoluție profesională

Cine este Anisia Gafton. De-a lungul timpului, Anisia Gafton s-a făcut remarcată atât în mediul online, cât și pe micile ecrane. Aceasta a participat la emisiunea Românii au Talent, unde a câștigat un premiu de originalitate. Ulterior, ea a prezentat emisiunea „Vorbește Lumea', alături de Viviana Sposub, Andrei Stoica și Gabriel Toader.

În 2017, ea a renunțat la echipa de la ProTV și a acceptat oferta de a fi coprezentatoare a emisiunii „X-tra Night Show'. Fără prea multe detalii, ea a părăsit și acest rol, urmând să participe la emisiunea „Ferma. Orășeni versus Săteni'. De aici, a fost eliminată după doar două dueluri.

Cine este iubitul ei

Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un comediant extrem de cunoscut, Florin Serghei. Cuplul a început să activeze împreună în online, având aceeași profesie. În ceea ce privește mariajul, Anisia nu ține neapărat să ajungă în fața altarului, însă nu ar refuza un inel de logodnă.

„Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant. Eu zic că merit şi eu un ineluş frumos şi după acel moment să mă duc la toate prietenele mele şi să mă laud cu ce am primit: „Uite e de diamant, sclipeşte ca dantura mea când zâmbesc!. Mama mea s-ar bucura şi mai tare. Ar da anunţ la „Ziarul de Iaşi: „Fata mea se mărită. Nu vând nimic, doar mă laud, a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton