Ce nu suportă Cosmina Păsărin la un bărbat: "Nu îmi place dacă e gelos..."

 Raiciu Adriana
.

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră. Are o carieră de succes, însă pe plan sentimental lucrurile nu arată deloc bine. În cadrul unui interviu, artista a vorbit deschis despre ce își dorește de la un bărbat, ce nu suportă la el, dar și cum trebuie să arate o relație perfectă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cosmina Păsărin nu se grăbește să pășească în fața ofițerului de stare civilă, mai ales după despărțirea de ultimul partener de viață, George Vintilă. Ei bine, prezentatoarea de televiziune se gândește, totuși, la o relație de lungă durată.

cosmina-pasarincosmina-pasarin

În cadrul unui interviu, actrița a spus ce trebuie să facă un bărbat pentru a-i intra în grații.

Citește și: Cosmina Păsărin, la un pas să fie dată afară dintr-un taxi

Citește și: O mai ții minte pe Cosmina Păsărin?

Citește și: Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei:„Dacă eu îl cert pe Bebe…

Citește și: Suma colosală pe care o percepe Inna pentru un concert, în pandemie

Ce nu suportă Cosmina Păsărin la un bărbat

Actrița, în vârstă de 39 de ani, susține că evită să aibă în minte un model anume sau să-și facă vreo idee despre bărbatul ideal. Recunoaște că înainte de a avea o interacțiune, se uită prima dată la aspectul fizic.

Uitându-se în urmă, și-a dat și seama că foștii ei parteneri de viață nu seamănă între ei, deci nu poate spune că are deja în minte un tipar anume de bărbat.

Evit să am în minte un model, un bărbat ideal. Știu cum trebuie să fie caracterul lui, dar e drum lung până acolo, dar în primă fază interacționăm cu datele fizice ale unui om și cred că acestea nu contează.

Dacă stau să mă uit în trecut la fostele mele relații, foștii mei iubiți nu au semănat între ei! Se poate întâmpla să intri într-un loc și pur și simplu să ai acea chimie cu cineva!, a dezvăluit Cosmina Păsărin, potrivit Cancan.

Vedeta mai susține faptul că la începutul relației totul este frumos și, că la baza, toată lumea se preface. Cu timpul, însă, începi să-ți dai seama de ce defecte are partenerul de lângă tine, iar de atunci apar diferite probleme.

La începutul relației sau când cunoști un om, atât noi, femeile, cât și bărbații, mergem pe același traseu. Mimăm, practic ne prefacem, ne dăm cine nu suntem, și la început este destul de greu să îți dai seama. Mai târziu, când lucrurile avansează, încep să apară lucruri care nu îți plac', a mai adăugat vedeta, pentru sursa citată anterior.

„Nu îmi place dacă e gelos”

În încheiere, Cosmina Păsărin recunoaște că nu îi place ca iubitul ei să fie gelos sau să îi pună tot felul de întrebări despre trecut.

Nu îmi place dacă un bărbat e gelos, nu îmi place dacă un bărbat mă ia la întrebări și ține evidența trecutului meu.

Toți avem un trecut, nu mi se pare normal să mi se facă asta. Un om trebuie să te ia așa cum ești. Nu îmi plac bărbații care nu sunt de încredere, pentru că nu se simt pregătiți pentru o relație!', a mai declarat vedeta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton